2015 legcukibb húsvéti dekorációi - inspirálódj kedvedre!

tavasz tojás húsvét dekoráció lakberendezés Nyúl Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvétkor mindenki egy kicsit kicsinosítja az otthonát, és így várja a tavaszt (és persze a húsvéti nyulat).

Hogy egy kicsit a kedvedben járjunk, mutatunk néhány dekorációs megoldást, amiből ötletet meríthetsz és megalkothatod a saját, egyéni kompozícióidat. Inspirálódj kedvedre!

/1503/h_sv_2015330172848
Egy szerethető okostojás - nem csak húsvétrahttp://www.life.hu/csalad/20140416-nepszeru-magyar-talalmanyok-logikai-jatekok.htmlKi ne hallott volna a Rubik Ernő által tervezett Rubik-kockáról? A magyar találmány bejárta az egész világot. De mi a helyzet a Mandorlával, a Radosza-gyűrűkkel vagy a Smart Eggel? Hallottál már róluk? Ha nem, hát épp itt az ideje. CsaládOrigoNincsen húsvét tojáslikőr nélkül – íme, a legfinomabb recepthttp://www.life.hu/csalad/20140415-tojaslikor-husvetra-isteni-finom-es-fel-ora-alatt-elkeszul.htmlA házilag elkészített tojáslikőr sokkal finomabb, mint a bolti. Remek welcome drink, de díszes üvegekbe töltve, feldíszítve, egyedi ajándék is válhat belőle. CsaládOrigoHúsvéti dekortippek – ötletek a nyúlon túlhttp://www.life.hu/csalad/20140411-husveti-dekortippek-nyulak-csibek-pasztellszinek-inspiralo-otletek.htmlNa jó, jöhetnek a nyulak is. De az idei húsvéti dekortrend inkább a friss virágokról, a helyes kiscsibékről és a finom pasztellszínekről szólnak.CsaládOrigoFrissességet az otthonodba! Így dekorálj tavasszalhttp://www.life.hu/csalad/20150227-frissesseget-az-otthonodba-igy-dekoralj-tavasszal.htmlSzínek, illatok, minták – ha már te is vágysz a tavaszi frissességre, vedd körbe magad velük az otthonodban is!CsaládBarakk volt - álomlakás letthttp://www.life.hu/csalad/20150109-barakkbol-lett-alomlakas-nemetorszagban.htmlAz egykori katonai laktanya rideg barakkjai meseszerű terekké változtak. Az átalakításoknak köszönhetően egy igazán modern, fényűző és nagyvonalú, élhető otthonná vált, ahol az egész család jól érzi magát.Család--Cementgyárból lett álomlakáshttp://www.life.hu/csalad/20140930-ricardo-bofill-spanyol-epitesz-megvasarolt-egy-cementgyarat-es-itt-alakitotta-ki-sajat-otthonat-es.htmlRicardo Bofill spanyol építész a hetvenes években fedezte fel a Barcelona környékén évek óta üresen álló és egyre rosszabb állapotban lévő cementgyárat és annyira megtetszett neki, hogy nyomban meg is vásárolta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.