A brelfie, vagyis „breastfeeding selfie" a szoptatást népszerűsítő sztárédesanyák között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a Bűbájos boszorkák sztárja, aki nemrég adott életet második gyermekének, Instagram-oldalán osztotta meg, ő hogyan igyekszik időt szakítani kislánya etetésére.

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sztáranyukák között, hogy szoptatás közben örökítsék meg magukat, majd tegyék közzé a meglehetősen intim pillanatot a közösségi oldalaikon. A sort annak idején Gisele Bündchen kezdte, azóta pedig számtalan híresség követte. Köztük például Alyssa Milano is, aki nemrég a The Talk című műsor előtti készülődésben szoptatta meg szeptemberben született kislányát, Elizabellát:

Forrás: Facebook/Alyssa Milano

A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja nem sokat várt a visszatérésre, szülése után már bele is vetette magát a munkába. Az alábbi kép például 2014 novemberében készült a színésznőről, amikor egy fotózásra készülődve időt szakított kislánya megetetésére:

Forrás: Facebook/Alyssa Milano

Nem csupán Gisele Bündchen és Alyssa Milano kampányol lelkesen a szoptatás mellett: Doutzen Kroes holland szupermodell legutóbb a Vogue hasábjain mutatta be egy átlagos családi reggelét, amelyen férjével és gyermekeivel egy ágyban, szoptatás közben szerepel – a képet ide kattintva nézheted meg.

Te szoptatnál nyilvános helyen?
A környezet legyen megengedőbb, vagy az anyukák vonuljanak el, ha meg szeretnék etetni gyermeküket? A Life.hu nyilvános szoptatás kérdéseiről szóló cikkét ide kattintva olvashatod.

Amikor Miranda Kerr annak idején világra hozta Orlando Bloommal közös kisfiukat, Flynnt, ő is teljes természetességgel beszélt gyermeke etetéséről. Hogy pontosan mit is mondott a szupermodell, azt ide kattintva olvashatod el.

Szoptatás vagy sem – Így dönt Katalin hercegnő
Legyen akár egy világhírű színésznő vagy a brit királyi család tagja, valahogy nehéz elképzelni őket „természetes működés" közben. A Life.hu korábban ITT járt utána, hogyan fogja etetni gyermekét Katalin hercegnő.