Kovács Patrícia nem kért a nőnapi virágból

Fotó: Origo -
Tóth Gabi virág Sarka Kata családon belüli erőszak Kovács Patrícia Kulcsár Edina nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem kért a nőnapi "kiváltságokból", inkább közösségi oldalán hívta fel a nőkkel kapcsolatos problémákra a figyelmet.

Nőnap alkalmából Sarka Kata, Kulcsár Edina és Tóth Gabi sokkoló fotókat mutatott magáról egy nők elleni erőszakkal kapcsolatos kampány részeként. Kovács Patrícia is felszólalt nőnapon, ám egészen másként - a róla készült fotót IDE KATTINTVA nézheted meg.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„Ahol egy reggeli rádióműsorban jópofa dolognak tűnik a 'szőke vagy megütnéd?' kérdés, ahol a rendőrségi oktatófilmek az áldozatokat hibáztatják, ahol a kormánypárti képviselők leszavazzák, hogy a parlament minél hamarabb fogadja el a családon belüli erőszak minden formájának felszámolását célzó nemzetközi egyezményt, ott a magam részéről nem kérek az évente egyszer a férfi politikusok által az utcán osztogatott virágokból, sem a nőnapi kedvezményes múzeumlátogatás alamizsnájából. Beszéljünk a lényegről. Hetente egy nő, havonta egy gyerek hal meg családon belüli erőszak miatt hazánkban" – írta Patrícia.

Mindent a családért! Kőkemény celebanyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150303-eros-celebanyukak-akik-mindent-megtesznek-a-gyerekekert.htmlJól ismerjük azokat az anyukákat, akik igyekeznek mindent megadni és jó példát mutatni a gyermeküknek. A hírességek között is akadnak ilyenek - következzenek olyan celebmamik, akik képesek foggal-körömmel küzdeni gyermekükért.Család--Cate Blanchett és férje örökbe fogadtak egy kislánythttp://www.life.hu/csalad/20150307-cate-blanchett-es-ferje-orokbe-fogadtak-egy-kislanyt-harom-gyermekuk-melle.htmlCate Blanchettnek és Andrew Uptonnak már van három saját gyermeke, most mégis úgy döntöttek, bővítik a családot.Család--A jó ügy érdekében gyermekkori fotót posztolt magáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150307-shakira-kolumbiai-enekesno-gyermekkori-fotot-posztolt-a-nemzetkozi-nonap-alkalmabol.htmlA Nemzetközi Nőnapra hívja fel a figyelmet Shakira, aki egy édes gyermekkori fotót is posztolt közösségi oldalára.Család--Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150306-zambo-kirsztian-az-x-faktor-egykori-enekeset-zambo-jimmy-ozvegye-edit-asszony-kiosztotta.htmlAz özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. Család--Állami gondozásba kerülhet Uhrin Benedek fiahttp://www.life.hu/csalad/20150306-uhrin-benedek-elhunyt-enekes-fia-apja-halala-utan-allami-gondozasba-kerulhet.htmlAz énekes halála után fogyatékkal élő fia, Attila úgy döntött, állami gondnokot kér maga mellé, mert rokonaiban és ismerőseiben nem bízik.CsaládMTI/Nagy LajosCsemer Bogi: "A férjem a színfalak mögött izgult értem"http://www.life.hu/csalad/20150305-csemer-boglarka-boggie-a-dal-2015-gyoztese-maganeleterol-es-ferjerol-meselt.htmlA Dal 2015 győztese nagyon szűkszavúan nyilatkozik magánéletéről, most azonban elárulta, kik a legfontosabb emberek az életében.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.