Egy szerencsés nyertest láttunk a héten vendégül, Zitát. A csinos fiatal lány bátran állt minden ötletünk elé.

Zita 24 éves, ügyintézőként dolgozik.

„Mindig szoktam figyelni Nóri videóit, átalakításait. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ha egyszer profik  kezei közé kerülnék, mit látnának bennem. Aztán úgy alakult, hogy egy játékban az én nevemet sorsolta ki Nóri, és meghívott erre az átalakításra, aminek természetesen nagyon örülök! Izgatottan várom a végeredményt!”

Fotó: Molnár Gábor

Zita öltözködésében inkább a kényelemre törekszik, ragaszkodik a jól bevált fazonokhoz, színekhez. Most azonban Dóri unszolására valami egészen új dologra adta a fejét: felpróbált egy overállt!

DÓRI:Zita egy kedves lány, aki régóta párkapcsolatban él. Azért szeretett volna megújulni, mert úgy érezte, megrekedt a divat világában és nem tudja, milyen színek és fazonok passzolnak hozzá. Ebben segítettem neki. Megmutattam, hogy nemcsak az egyszerű színek állnak jól neki, amiket a hétköznapokon visel. Természetes barna hajához tökéletes szín a kék és annak minden árnyalata. Egy feltűnő overállt kapott kék és zöld árnyalatokban, amivel láthatta, hogy nyugodtan viselhet akár egy ilyen kirívó darabot is, egyáltalán nem mutat nevetségesen, sőt, egy mutatós Zitát kaptunk vissza az átalakítás végére.”

/1503/atala2015310173916

Ruha: F&F, cipő: Primadonna Collection

OSZI: „Egy ultrakönnyű alapozóval egységesítettem Zita bőrszínét. Szemét középbarna és fekete színnel festettem. Egy igazán dögös és titokzatos, füstös hatású szemsmink lett belőle. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkának érzékiségét egy természetes hatású ajakrúzzsal ékesítettem.”

/1503/portr2015310174139

Mikor minden készen állt, Gáboron volt a sor. Zita nagyon jól érezte magát a ruhában, felszabadultan, könnyedén mozgott a fényképezőgép előtt, minden mozdulata profi volt, ennek megfelelően a végeredmény is nagyon tetszett neki. Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, és együtt tudtuk tölteni ezt a napot, mi nagyon jó szívvel gondolunk vissza rá. 

/1503/Igazi2015310174351