Facebookján nosztalgiázik Szandi - 15 éves lett a lánya, Blanka

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala -
Bogdán Csaba Facebook Szandi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy rohan az idő! A nyilvánosság előtt felnőtt, egykori svájci sapkás tini Szandinak már a lánya is lassan érett nővé válik. A büszke anyuka egy cuki babafotóval is felköszöntötte Blankát. 

"15 évvel ezelőtt ilyenkor izgalommal teli boldogság töltötte el a szívünket. Hajnali 4 óra 5 perckor 1640 grammal világra jött a mi aranyos kicsi lányunk, Blanka. Pici a bors, de erős! - mondták a nővérkék, hogy megnyugtassanak, a kislányunk egészséges. Blanka mára csodás tinilánnyá érett. Kicsikém! Isten éltessen sokáig 15. születésnapodon! Legyen nagyon boldog az életed! Édesanyád" - ezekkel a szavakkal köszöntötte a lányát az énekesnő.

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

Retróképpel ünnepelte a házassági évfordulót is

Szandi és férje, Bogdán Csaba júniusban ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. Az énekesnő akkor esküvői fotóval emlékezett meg a nagy napról. Szandiék ma már mosolyogva gondolnak vissza kapcsolatuk kezdetére, amikor a szárnyait bontogató fiatal énekesnőt még tiltották szerelmétől, Csabától. A szerelem azonban mindent legyőzött és ma már három csodás gyermek szülei.

Lepusztult old timer Alfák egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20150303-lepusztult-old-timer-alfa-romeok-egy-helyen-az-elhagyatott-helyek-sorozatban.htmlEgy elhagyatott belga pajtában talált rá Dan Raven fotográfus néhány régi Alfa Romeóra. A képek láttán sírhatnak a gyűjtők és a rajongók. Család--Megszületett Nagy Zsolt kisfia - Janika a színész negyedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150310-nagy-zsolt-szinesznek-megszuletett-a-negyedik-gyermeke-egy-kisfiu.htmlMegszületett Nagy Zsolt, a Terápia című sorozat szereplőjének negyedik gyermeke, egy csodás kisfiú, Janika.CsaládOrigoA gyermektelenség sok nő életét nyomorítja meg - ha képtelenek továbblépnihttp://www.life.hu/csalad/20150308-a-gyermektelenseg-sok-no-eletet-nyomoritja-meg-ha-keptelenek-tovabblepni.htmlVilágszerte nincs egyetértés abban, hogy a gyerekvállalás boldogabbá teszi-e az embert, vagy csak még több problémát okoz a kialvatlanság, az időhiány és az anyagi terhek miatt. CsaládThinkstockHujber Feri: "Semmilyen formában nem képzelem el itthon a jövőmet"http://www.life.hu/csalad/20150309-hujber-ferenc-szinesz-tervei-kozott-szerepel-hogy-elhagyja-az-orszagot-csaladjaval-egyutt.htmlA színész Hajdú Péter műsorában fejtette ki, hogy amint teheti, elhagyja Magyarországot és viszi magával a családját is.CsaládOrigoBekeményített Harrison Ford felesége: abba kell hagynia a repülést?http://www.life.hu/csalad/20150309-harrison-ford-repulogep-balesete-utan-felesege-calista-flockhart-nem-szeretne-ha-ferje-tobbet.htmlA 72 éves színész egyik legkedvesebb hobbija a repülés, amelyet családja egyáltalán nem néz jó szemmel. Kiváltképp a múlt héten történt balesete után.Család--Kovács Patrícia nem kért a nőnapi virágbólhttp://www.life.hu/csalad/20150309-kovacs-patricia-szineszno-nem-kert-a-nonapi-viragbol.htmlA színésznő nem kért a nőnapi "kiváltságokból", inkább közösségi oldalán hívta fel a nőkkel kapcsolatos problémákra a figyelmet.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.