Hogy rohan az idő! A nyilvánosság előtt felnőtt, egykori svájci sapkás tini Szandinak már a lánya is lassan érett nővé válik. A büszke anyuka egy cuki babafotóval is felköszöntötte Blankát. 

"15 évvel ezelőtt ilyenkor izgalommal teli boldogság töltötte el a szívünket. Hajnali 4 óra 5 perckor 1640 grammal világra jött a mi aranyos kicsi lányunk, Blanka. Pici a bors, de erős! - mondták a nővérkék, hogy megnyugtassanak, a kislányunk egészséges. Blanka mára csodás tinilánnyá érett. Kicsikém! Isten éltessen sokáig 15. születésnapodon! Legyen nagyon boldog az életed! Édesanyád" - ezekkel a szavakkal köszöntötte a lányát az énekesnő. 

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

 

Retróképpel ünnepelte a házassági évfordulót is
Szandi és férje, Bogdán Csaba júniusban ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. Az énekesnő akkor esküvői fotóval emlékezett meg a nagy napról. Szandiék ma már mosolyogva gondolnak vissza kapcsolatuk kezdetére, amikor a szárnyait bontogató fiatal énekesnőt még tiltották szerelmétől, Csabától. A szerelem azonban mindent legyőzött és ma már három csodás gyermek szülei.