Gombos Edina meztelenül pózol a címlapon

fotó címlap TV2 műsorvezető szexi meztelen Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagány műsorvezető nem rejti véka alá terhes bájait, és szinte mindenét kipakolta egy címlapfotó kedvéért. 

Gombos Edinának nem könnyű a terhessége, és kórházban is kezelték, hogy kisbabája biztonságban legyen. Úgy tűnik, Edina túl van a nehezén, mert bevállalt egy igazán nem mindennapi fotósorozatot, sőt a Best magazin címlapján meztelenül pózol hatalmas pocakjával.

„Szerettem volna megajándékozni magunkat egy szexi, ugyanakkor a várandósság szépségét megörökítő fotóalbummal. Fontosnak tartom, hogy a testükkel elégedetlen nők, kismamák lássák, megértsék, ez egy természetes változás, és nagy pocakkal, gyarapodó kilókkal is lehetünk szépek, kívánatosak" - magyarázta a műsorvezető.

Sztárok, akik pocakosan is vetkőznek

Christina Aguilera második terhessége alatt sem hagyta ki a meztelen fotókat. Lara Stone modell egy különleges festményen, anyaszült meztelenül egy húscafatokkal beborított ágyon pózolt terhesen. És Kim Kardashian testvére, Kourtney Kardashian hatalmas pocakkal is bevállalta a meztelen fotózást.
Rubint Réka: "Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynak"http://www.life.hu/bulvar/20150312-rubint-reka-bevallotta-ferje-norbi-csaladanyanak-szanta-nem-uzletasszonynak.htmlRubint Réka egy éve már bevallotta a Life.hu-nak, hogy férje, Norbi évekig nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. TV + BulvárOrigoTíz kilót fogyott álomnyaralása alatt Bódi Gusztihttp://www.life.hu/bulvar/20150312-bodi-guszti-zenesz-nyaralni-volt-kambodzsaban-ahol-lefogyott-mert-ehezett.htmlA Bódi házaspárnak régi álma vált valóra azzal, hogy eljutottak a távol-keleti országba. Guszti azonban kénytelen volt koplalni.TV + Bulvár--Rising Star-barátság - Közös lakásba költözik Palmira és Palmerhttp://www.life.hu/bulvar/20150312-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyoztese-osszekoltozik-rivalisaval-palmer-izsakkal.htmlA Rising Star győztese nemsokára beköltözik nyereménylakásába és már azt is elárulta, ki az, akit a tehetségkutató csapatából maga mellé fogad.TV + Bulvár--Liptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!http://www.life.hu/bulvar/20150312-liptai-claudia-lehet-az-ev-embere-szavazason-a-legnepszerubb-muzsa.htmlIdén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.TV + Bulvár--Hargitai Bea vajon apás szülésre készül?http://www.life.hu/bulvar/20150310-hargitai-bea-hetedik-honapban-jar-vajon-apas-szulesre-keszul.htmlJól érzi magát a hét hónapos terhes Hargitai Bea, aki tavaly szeptemberi esküvője előtt két nappal esett teherbe. A baba szépen cseperedik, Bea pedig lassan teljesen felkészült az anyaságra.TV + BulvárOrigoNem kap munkát VV Reni - Senki nem akarja alkalmaznihttp://www.life.hu/bulvar/20150310-vv-renit-a-valo-vilag-7-jatekosat-nem-akarjak-alkalmazni-a-munkaltatok.htmlFélnek a munkáltatók VV Renitől, nem talál állást a lány. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.