Anyatejet adott kollégáinak Sebestyén Balázs

Forrás: facebook/Morning Show -
Sebestyán Balázs Vadon Jani anyatej Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs anyatejes fagyival kínálta meg Rákóczi Ferit és Vadon Janit. Hát nem bizarr?

Te megkóstolnád az anyatejes fagyit? Ha esetleg nem, akkor nem vagy egyedül, ám a három magyar rádiós megtette! Balázs, Jani és Feri madártejes fagyit kóstolgattak, amihez egy kevés anyatej is hozzá lett keverve - írja a Blikk. Méghozzá nem is akármilyen tej: Balázs feleségének, Vikinek a teje.

Forrás: facebook/Morning Show

"Szerintem ez nagyon Viki- zű! Van benne egy kis plusz ­édesség" - viccelődött Rákóczi Feri. "Tejtestvérek! "– tette hozzá Balázs, aki elmondta, nem sok anyatej lett hozzákeverve a madártejfagyihoz, a sok tejes tégely ugyanis otthon van, a mélyhűtőjében. "Javaslom, hogy amikor kitelepülünk a nyáron a műsorral, Viki kapjon egy külön standot, ahol az anyatejes fagyit árulja" – tréfálkozott Vadon Jani Balázs feleségével, Vikivel, aki tavaly év végén adott életet második gyermekének.

Balázs korábban már elmondta, előszeretettel kóstolt bele az anyatejbe, amikor a most ötéves Benett fia még szopizott, és amióta tavaly decemberben világra jött a kis Noel, újra rákapott az anyatej édes ízére.

Az anyatej felhasználásának 10 legbizarrabb módja

Sokan hiszik azt, hogy az anyatej kizárólag csecsemők táplálására szolgál, pedig számos más felhasználási módja is van – van, aki ékszerként használja, más betegségeket gyógyít vele, de olyan is akad, aki a kontaktlencséjét áztatja benne. Bizarr dolgok következnek, szerintünk ne próbáld ki őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.