Nem akarták látni Sebestyén Balázsék a pucéran pózoló Gombos Edinát

pucér Morning Show Gombos Edina Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekedő pocakkal, meztelenül, valamint fehérneműben állt modellt Gombos Edina. A TV2 műsorvezetőjén a péntek reggeli Morning Show-ban Sebestyén Balázsék gúnyolódtak. 

Gombos Edina a Best Magazin hasábjain, férje biztatására vetkőzött le. "Fontosnak tartom, hogy a testükkel elégedetlen nők, kismamák lássák, megértsék, ez egy természetes változás, és nagy pocakkal, gyarapodó kilókkal is lehetünk igenis kívánatosak" – mondta a magazinnak a TV2 műsorvezetője, aki az Aktívban is mesélt a képsorozat megszületésének okáról, és arról, hogy férje, Alberto most, a várandóság hónapjaiban is kívánatosnak tartja.

Edina akciója nem aratott osztatlan sikert, s ettől tartott is a kismama, de ilyen fogadtatásra azért nem számított. Pénteken Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Feri a Moorning Show-ban, egy ország füle hallatára gúnyolta ki Edinát: azzal viccelődtek, ők nagyon nem akarták volna így látni Gombos Edinát.

A Bors szerette volna szóra bírni az érintetteket, de sem Edina sem Balázsék nem akartak nyilatkozni az elhangzottakról.

Hujbernek és Vajtónak bejön Edina bátorsága

A témához Hujber Ferenc és Vajtó Lajos is hozzászólt. "Nagyon szomorú, ha Balázs nem tudja két gyerek után, hogy milyen szexi egy várandós nő. A legnagyobb kiszolgáltatottság egy nőnek, hogy ilyenkor megváltozik a teste, és éppen ezért annál nagyobb bátorság, hogy felvállalta magát. Követni való dolog" - fejette ki véleményét a napilapnak Hujber, akinek felesége Cinthya is modellt állt hasonló fotósorozathoz.

Vajtó Lajos, Fésűs Nelly párja szerint Balázsék elvetették a sulykot, gyakran megsértenek másokat, aminek az lehet az oka, hogy minden reggel, futószalagon kell gyártaniuk a poénokat. "Dacára annak, hogy prűd vagyok, és azt gondoltam, hogy nem illik ilyen fotókat készíteni, később rá kellett jönnöm, hogy csodálatosak lett a végeredmény. Büszke vagyok Nellyre, és szerintem egy hölgy áldott állapotban mindig szép, kifejező, sugárzó. Egy kismamát pedig semmilyen körülmények közt nem szabad bántani" – fogalmazott Vajtó Lajos.

Ők is megmutatták meztelen bájaikat

Christina Aguilera második terhessége alatt sem hagyta ki a meztelen fotókat. Lara Stone modell egy különleges festményen, anyaszült meztelenül egy húscafatokkal beborított ágyon pózolt terhesen. És Kim Kardashian testvére, Kourtney Kardashian hatalmas pocakkal is bevállalta a meztelen fotózást.
Liptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!http://www.life.hu/bulvar/20150312-liptai-claudia-lehet-az-ev-embere-szavazason-a-legnepszerubb-muzsa.htmlIdén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.TV + Bulvár--Csütörtökön temetik Gáspár Győző mamáját - Nem esznek, nem alszanak a tragédia ótahttp://www.life.hu/bulvar/20150312-csutortokon-temetik-gaspar-gyozo-mamajat.htmlCsütörtökön, a roma hagyományoknak megfelelően, helyezik örök nyugalomra Gáspár Győző édesanyját. A szertartást háromnapos virrasztás előzte meg. TV + Bulvár--Élő adásban "pucérkodott" Takács Tamáshttp://www.life.hu/bulvar/20150311-takacs-tamas-a-tv2-mokkajaban-mutatta-meg-pucer-fotojat.htmlA zenész a TV2 reggeli műsorában vendégeskedett, ahol többek között gyerekkoráról is sztorizgatott, amelyeket fotókkal illusztrált. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" http://www.life.hu/bulvar/20150306-bochkor-gaborek-a-music-fm-en-demcsak-zsuzsan-viccelodtek.htmlAz Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.