Ábel Anitát imádják fehérneműben - "A dögös mindenit"

fehérnemű szexi Ábel Anita kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megőrül a Facebook népe Ábel Anita fehérneműs fotóiért. Igaz, ami igaz, a Szomszédok egykori Julcsija valóban ultradögös a képeken. 

Azt már megmutattuk nektek, hogy az egyik nagy fehérneműmárka kampányához fotózták Liptai Claudiát, Tatár Csillát és Ábel Anitát. Mindhárman gyönyőrűen festenek a képeken, a legnagyobb meglepetést azonban talán Anita okozta, ugyanis őt nagyon-nagyon ritkán látjuk lengébb szerelésben. A fotókat Anita is feltöltötte az oldalára, a követői pedig odáig voltak tőle, ráadásul több mint 3000 lájkot is kapott.

Forrás: Triumph (Facebook/Ábel Anita)

A férfiolvasók leginkább Anita formás kebleit dicsérik, persze vannak, akik a Photoshopot emlegetik. Volt, aki azt írta, tényleg igaza van a színésznő párjának, és Anitának ilyen szerkóban kellene takarítania otthon. Egy régi ismerős pedig a gimnáziumi éveket emlegette, miszerint Anita semmit nem változott. Mi pedig az egyik kommentelő szavaival zárnánk: "A dögös mindenit".

Forrás: Triumph (Facebook/Ábel Anita)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.