Tökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. 

Britney Spears

Az énekesnő picinek és törékenynek tűnik a képmegosztó oldalra feltett fotóján, ám ha nem ő adja az instrukciókat, akkor rögtön más a végeredmény. Persze Britney jó formában van, ám a vak is látja, mit tesz egy jó kameraállás.

/1503/Britn201532011158

Kim Kardashian

A szelfikirálynő akár taníthatná is az instagramos fogyás csínját-bínját. Ám a végeredmény abszolút szembetűnő, különösen akkor, ha az eseményről hivatalos fotó is készül. Kim combján és csípőjén látni leginkább azt, milyen csodákat tesz az alakkal egy jól kiválasztott szög.

/1503/Kim_K2015320105930

Miranda Kerr

Az ember lánya azt hinné, hogy egy abszolút karcsú, bombasztikus testű modellnek semmi szüksége az efféle huncutságokra. Nos, még Miranda Kerr is karcsúbbnak akar tűnni - nézzétek csak a derekát!

/1503/Miran201532010562

Jennifer Lopez

A latin díva inkább az arcával akar fiatalos benyomást kelteni. Nem rajongunk különösebben az efféle szelfikért, de bárki láthatja, milyen álombőrű szirént varázsolt magából Jennifer Lopez.

/1503/Jenni2015320105724

Beyoncé

Az énekesnő előszeretettel mutatja meg a nyaralásán készült bikinis fotókat, ám nem akárhogyan. Beyoncét többen meggyanúsították már azzal, hogy a fotói szemérmetlenül photoshopoltak, a következő két kép láttán pedig ebben mi sem kételkedünk.

/1503/Beyon2015320105342
5 kiló mínusz, ha ügyesen csinálod!

A Life.hu képszerkesztője szerint a következő dolgok miatt tűnnek sokkal karcsúbbnak a sztárok, vagy akár mi is bizonyos fotókon. ,,Először is sokat számít a póz: ha alulról fotóznak valakit, sokkal hosszabbank tűnik a láb, ez pedig vékonyít. Ha azonban felülről, akkor torzul a kép, összenyomódik a fotón lévő ember is. Az is számít, hogy milyen szögből készül a kép: kicsit oldalról fotózva mindig karcsúbbak vagyunk, mint például szemből. És persze ott van még a Photoshop - attól még, hogy ezek közösségi oldalra felkerült képek, ezeket is simán megpiszkálják!"