Bármelyik pillanatban megérkezhet Gombos Edina kisfia

Forrás: www.konnyebbszules.hu -
terhesség praktika TV2 szülés vajúdás Gombos Edina kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina majd' kicsattan a boldogságtól. Gömbölyödő pocak ide vagy oda, a TV2 népszerű műsorvezetőnője tökéletesen megőrizte nőiességét, sőt a várandósságát beárnyékoló betegséget is legyőzte.  

Edina nemrég kendőzetlenül mutatta meg testének csodás átalakulását, bizonyítva ezzel, hogy a várandósság alatt is nő maradhat egy nő. Most pedig a szüléssel kapcsolatos várható élményekről mesélt és arról, milyen praktikát vet be, hogy megkönnyítse a vajúdást.

Forrás: Foto:Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645

„Most már ugyan tapasztaltabb kismama vagyok, tudom, mit jelent életet adni egy gyermeknek, de hazudnék, ha azt mondnám, hogy nincs bennem félelem. Ez az érzés szerintem teljesen természetes minden leendő anyuka életében. Főleg úgy, hogy a várandósságomat az utolsó három hónapban beárnyékolta egy betegség: vesekövem lett, amivel azért bevallom, megszenvedtem, most is kezelnek vele. Ettől függetlenül próbálok a pozitívumokra koncentrálni, még így a fájdalmak közepette is, hisz igazából már bármelyik pillanatban megszülethet a mi kis második kincsünk" – mosolyog Edina, aki elmesélte, milyen praktikát vetett be, hogy megkönnyítse a szülést.

„Magyarországon én úgy látom, kevés kismama tudja, hogy milyen hasznos lehetőségek vannak, melyekkel megkönnyíthető egy szülés. Hacsak a szülészorvosuk nem ismer és használ valami olyan módszert vagy készítményt, mely segíti a várandós nőket. Nekem a gélt ajánlották és mivel nagyon sok pozitív véleményt hallottam róla, így mindenképp alkalmazni fogjuk a szülés során. Kíváncsian várom, hogy mennyiben segíti meg a pici jövetelét. A kislányomat természetes úton hoztam világra és alapvetően ezt célozzuk most is. A vesekő még közbeszólhat, de remélem, megkímél a szülőszobában. A szülést segítő gél hatására lerövidül a tágulási és kitolási szakasz" – bizakodik Edina, aki kislányához hasonlóan most is nagyobbacska gyermeket vár, így még boldogabbá teszi a könnyebb szülés gondolata.

Három sport, ami nem csak a gyerekeknek való - csórd el a gyerektől a hulahoppkarikát!http://www.life.hu/csalad/20150316-gyereksportok-felnotteknek.htmlÉvek óta irigykedve figyeled gyerkőceid önfeledt ugrabugrálását? Azt hiszed, te már rég kinőttél abból a korból, amikor még bűntudat nélkül pattoghatsz a levegőben? Tévedsz.CsaládOrigoNádai Anikó: „Az első három hónap nagyon durva volt"http://www.life.hu/csalad/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-terhessegerol-meselt-ami-az-elso-harom.htmlAz Éjjel-Nappal búcsúzó szereplője, terhességéről mesélt, ami az első három hónapban lelkileg nagyon megviselte Anikót.CsaládOrigoPalya Beát gyönyörű kislánya inspiráljahttp://www.life.hu/csalad/20150318-palya-beat-enekesnot-gyonyoru-kislanya-lili-inspiralja.htmlAz énekesnő ismét megmutatta Lilit. A csodaszép gyermek odaadóan simul anyukája karjába, olyan cukik együtt, hogy mi teljesen elolvadtunk tőlük.Család--Ötszörös apuka lett Jude Law - Kislánya született exbarátnőjétőlhttp://www.life.hu/csalad/20150318-megszuletett-jude-law-otodik-gyermeke-catherine-harding-enekesno-dalszovegirotol.htmlÚjabb apai örömök elé néz a színész: megszületett exbarátnőjétől, Catherine Hardingtól az ötödik gyermeke.Család--Ötszörös apuka lett Jude Law - Kislánya született exbarátnőjétőlhttp://www.life.hu/csalad/20150318-megszuletett-jude-law-otodik-gyermeke-catherine-harding-enekesno-dalszovegirotol.htmlÚjabb apai örömök elé néz a színész: megszületett exbarátnőjétől, Catherine Hardingtól az ötödik gyermeke.Család--Hatalmas terhespocakkal túrázott Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20150317-milla-jovovich-hatalmas-terhespocakkal-turazott-hollywoodban-ferjevel-paul-w-s-anderson-rendezovel.htmlA 38 éves színésznő férjével, Paul W.S. Andersonnal élvezte a jó időt a hollywoodi Runyon Canyonban.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.