Egyik napról a másikra szőkére váltott Tóth Gabi

Forrás: Facebbok.com/Tóth Gabi -
Tóth Gabi haj szőke fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, aki egy nappal ezelőtt még egy szállodai szobában rosszalkodott, (barnán), ma ellátogatott a fodrászához. Íme az eredmény.

Az énekesnő posztjai alatt, mind Instargamon, mind pedig a Facebookon, totál bavadultak és beindultak a rajongók. Van akinek nagyon bejün Gabi új stílusa, mások pedig inkább a barnát várnák vissza. Neked hogy tetszik?

Az énekesnő egyébként azt sem titkolja, hogy odavan az RTL Klubon futó Szulejmán című sorozatért. Lehet, hogy Hürremre akar hasonlítani új sérójával? Kommentelői szerint elképzelhető, hogy erről van szó. Gabi ugyanis legutóbb olyan Facebook-fotót tett közzé, amelyen keleties fejpántot visel. A kép alá pedig odabiggyesztette szolidan, hogy Hürrem. Korábbi képét itt nézheted meg.

Elképesztő dolog történt: Blake Lively olyan fotót posztolt, amin csúnyahttp://www.life.hu/trend/20150321-blake-lively-olyan-fotot-posztol-instagramra-amin-csunya-csunya.htmlHihetetlen, de igaz! A világ egyik leggyönyörűbb nőjéről is készülhet pocsék fénykép. Íme a bizonyíték.Trend--Pixie frizkóval sokkol a Csajok sztárja, Lena Dunhamhttp://www.life.hu/trend/20150321-lena-dunham-a-csajok-sorozat-alkotoja-pixie-frizurara-valtott-es-kiposztolta.htmlLena Dunhamnek nem kell sok, hogy sokkoljon. A Golden Globe előtt például félmeztelenül, mellbimbótapaszban feszített, aztán pedig azzal került a címlapokra, hogy állítólag molesztálta a húgát. Most legalább csak a fordászig ment el.TrendOrigoMesebeli hercegkisasszonynak öltözött Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150321-jennifer-lopez-mesebeli-hercegkisasszonynak-oltozott-az-american-idolban.htmlÚgy is mondhatnánk, hogy tündérhercegnő jelmezbe bújt Jennifer Lopez, aki az American Idol show vendége volt.TrendOrigoFélmeztelenül állt modellt a szuperdögös Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20150321-alessandra-ambrosio-a-victorias-secret-modellje-felmeztelenul-allt-kamera-ele.htmlA Victoria's Secret 33 éves angyalkája Malibun szexiskedett. A brazil szépség egy félmeztelen fotósorozathoz állt modellt.Trend--Dögös popót és végtelen lábakat villantott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150321-jennifer-lopez-dogos-popot-es-vegtelen-labakat-villantott-jennifer-lopez.htmlA kétgyermekes énekesnőről szinte minden héten bebizonyosodik, milyen dögös. Photoshop-mentesen, smink nélkül, és a való életben is álomszép. Nem csoda, hogy mindenki ilyen alakot, combot, popsit és cickóket szeretne, mint az övé.Trend--Még mindig brutáldögös Paris Hilton: Fehérneműs képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150321-meg-mindig-brutaldogos-paris-hilton-fehernemus-kepet-posztolt-az-instagramjara.htmlParis Hilton, aki korábban egy nyitott köntösben mutatta meg új, látszólag sokkal nagyobb melleit, most ismét dögös fotót posztolt magáról.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.