Berki Krisztián exe felismerte, hogyan találhatja meg az igazit. Miképpen lehet az övé a tökéletes férfi, és mit kell tennie, hogy örökre maga mellett tartsa. Hát, egyszerűen csak meg kell szülnie.

"Szeretnék még egy gyermeket, azonban szinte biztos, hogy ez nem a közeljövőben lesz. Ha megtalálom azt a férfit, akinek újra szülnék, mindent el fogok követni, hogy a következő gyermekem kisfiú legyen. Mégpedig azért, mert akkor ő lehetne az örök 'férfiszerelem' az életemben" - nyilatkozta Pamela a Blikknek, és azt is hozzátette, hogy jórészt egyedül gondoskodik Natiról.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

"Amióta anyuka vagyok, gyökeresen megváltozott az életem. Míg Nati nem volt, csak magamról kellett gondoskodnom, a születése óta azonban az életemnél is fontosabb, minden időmet és energiámat rá fordítom. Ahogy rám néz, amikor valami éri, és elpityeredik, odajön hozzám, és bújik, ez elmondhatatlan boldogság. Elszakíthatatlan kötelék van köztünk, amióta megszületett, új értelmet kapott az életem. Nélküle csak teltek a napok, miatta igazán pozitív és boldog ember lettem" – mesélte a lapnak Pamela, aki nem egygyermekes anyukaként képzeli el magát hosszú távon.