Katalin hercegnő az édesanyját is kitiltotta a szülőszobából

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Katalin2015 terhesség Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő szülés brit királyi család Vilmos herceg szülőszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint Vilmos és Katalin úgy döntöttek, második gyermekük születésénél nem lehet ott se a kismama édesanyja, sem pedig a testvére. Amikor ugyanis a hercegnő 2013. július 22-én életet adott György hercegnek, óriási felfordulás volt a szülőszobában.

Elsőre úgy tűnhet, mintha II. Erzsébet kikötése lett volna, hogy először Károly herceg és felesége, Camilla láthassák a trónörököst, ebben az esetben azonban nem erről van szó. Állítólag Katalinék maguk határoztak úgy, hogy a Middleton család tagjait csak később engedik be a szülőszobába.

Katalin szülei, Carole és Michael Middleton. Forrás: AFP/Ben Stansall

Tovább borzolja a kedélyeket, hogy egy amerikai lap megírta, a hercegnő a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét. A magazin azt is tudni véli, hogy a gyermek kislány lett, pedig semmi alapjanem volt a sztorinak.

Mivel Katalin április második felére van kiírva, a világ egyre feszültebben figyel. Napról napra több a pletyka és a találgatás a kis trónörökös, és a brit királyi család körül. Legutóbb például a pár bejárónői álláshírdetése, valamint a II. Erzsébet és Pippa között húzódó ellentét volt a téma.

Porcelánbabák a kifutón: Kislányok a rúzs és a smink mögötthttp://www.life.hu/csalad/20150322-smink-szajfeny-szempillaspiral-a-gyermekszepsegversenyen-gyerekek-a-kifuton.htmlAlapozó, szájfény, szempillaspirál, melyek megszokott kellékei egy szépségversenynek. És nem csak a felnőtteknél, a kisgyermekenél is. Az Origo a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny szombati előválogatóján járt.CsaládThinkstockÉrkezik a harmadik csemete Oláh Gergőéknél?http://www.life.hu/csalad/20150322-olah-gergo-a-glamuor-galan-beszelt-gyermekeirol-es-a-lehetseges-csaladbovitesrol.htmlAz X-Faktor nyertesét a Glamour-gálán kaptuk mikrofonvégre.Család--Hódi Pamela rájött, úgy szerezheti meg a tökéletes férfit, ha megszülihttp://www.life.hu/csalad/20150322-hodi-pamela-nem-berki-krisztiantol-de-ujra-szulne-egy-gyermeket-es-fiut-szeretne.htmlBerki Krisztián exe felismerte, hogyan találhatja meg az igazit. Miképpen lehet az övé a tökéletes férfi, és mit kell tennie, hogy örökre maga mellett tartsa. Hát, egyszerűen csak meg kell szülnie.Család--Édasanyja megmutatta Robint, Kimi Räikkönen kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150321-kimi-r-ikkonen-apa-lett-es-minttu-virtanen-maris-megmutatta-a-picit.htmlAhogy arról korábban az Origo Forma-1-es rovata, a GP Hírek beszámolt, januárban apa lett Kimi Räikkönen, a Forma-1 világbajnoka. Most pedig a csöppséget is láthatjuk, de sajnos csak hátulról.Család--6 hónapos terhesen is szörfözik a félkarú Bethany Hamiltonhttp://www.life.hu/csalad/20150321-bethany-hamilton-a-lany-akinek-leharapta-a-karjat-egy-capa-6-honapos-terhesen-szorfozik.htmlKi ne ismerné Bethany Hamilton történetét? A lány, aki tizenhárom évesen elveszítette a karját, mára boldog kismama. Ő az élő példa arra, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat!Család--A papájára, Gerard Piquére ütött Shakira kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150320-shakira-kolumbiai-enekesno-masodik-kisfia-sasha-gerard-piquere-hasonlit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban programozott császármetszéssel életet adott második kisfiának a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most pedig az is kiderült, kire ütött a pici.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.