Tökéletes genetika a köbön - a modellvilág legsikeresebb testvérpárjai

Kate Moss Gigi Hadid modell Axente Vanessa testvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mázli, ha egy családban van egy világhírű modell, ám az már különösen jó genetikára utal, ha egy testvérpárnak is van helye a szakmában. Íme néhány páros, akik egészen biztosan a fantasztikus géneknek köszönhetik a sikert. 

Axente Vanessa és Gréta

Nem lehetnénk büszkébbek a magyar modellre, Axente Vanessára. 2015 novemberében lesz 20 éves, de folyamatosan világmárkákkal dolgozik együtt, mindenki őt akarja az égisze alatt a kifutón látni. Ő az arca többek között a Calvin Kleinnek és a Chanelnek is. A nagylengyeli lány nővére, Benedetta révén került a modellvilágba, ám húga, Gréti előtt is nagy jövő áll a szakmában. Pár hónapja Vanessa és Gréti együtt pózoltak a Vogue oldalain is - ez tényleg nem semmi!

Forrás: VOGUE

Suki és Immy Waterhouse

A 23 éves Suki leginkább híres exe, Bradley Cooper révén lett ismert, ám már előtte is modellkedett. 16 évesen fedezték fel, 3 évvel később a Marks and Spencer fehérneműmodellje lett. Ez után jöttek kampányai a Burberryvel, a Pepe Jeansszel és a H&M-mel. Ám úgy fest, húga, a 20 éves Imogen követeli Suki trónját, és egyre több munkát zsebel be. Szerepelt már a Tatler magazin címlapján, és dolgozott az Urban Outfittersnek is.

Forrás: VOGUE

Georgia May és Lizzy Jagger

Vajon mennyi erőfeszítés kell ahhoz, hogy az ember a világhírű Mick Jagger és az egykor ünnepelt modell, Jerry Hall lányaként érvényesüljön? Nos, a sztárpár mindkét lánya világhírű modell. A 23 éves Georgia May modellkedett a Hudson Jeans, a Chanel, a H&M, a Miu Miu, a Versace és Vivienne Westwood égisze alatt, és ő lett többek között a Rimmel kozmetikai márka arca is. Nővére, a 31 éves Elizabeth pedig olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint aThierry Mugler, Tommy Hilfiger és a Lancome.

Forrás: VOGUE China

Lily és Ruby Aldridge

Az idén 30 éves Lilyt leginkább fehérneműben imádja a modellvilág: a Victoria's Secret angyalaként és a Sports Illustrated bikinimodelljeként számtalanszor megcsodálhattuk már a tökéletes testét. Húga, a 24 éves Ruby is igyekszik hű lenni a nevéhez, közel 200 kifutón sétált már végig karrierje során, és olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint Marc Jacobs, Zac Posen, Calvin Klein, Valentino, Carolina Herrera, Just Cavalli, Coach, Lacoste és Emporio Armani. Szép kis lista, nem igaz?

Forrás: V Magazine

Kate és Lottie Moss

Valószínűleg nincs divatimádó, aki ne ismerné az angol szupermodell nevét. Kate Moss évtizedek óta uralja a divatszakmát, és a mai napig ugyanúgy megfordul címlapokon, világmárkák arcaként, mint a kifutón. Féltestvére, a 17 éves Lottie pedig most kezdte el bontogatni a szárnyait: a párizsi divathéten Sonia Rykiel új kollekciójának néhány darabját ő mutatta be. Persze nem először modellkedett Kate hugicája: Lottie szerepelt már a Miss Vogue és a Teen Vogue oldalain is, illetve egy Calvin Klein kampányban is láthattuk.

Forrás: www.calvinklein.com

Gigi és Bella Hadid

A mindössze 19 éves Gigi Hadid egyre nagyobb sikereket ér el: a nagyon szexi, szöszi lány a Guess arca, a Maybelline szépségnagykövete, de számos más márka is dolgozott már vele, melyekről nemrég ITT írtunk. Húga, Bella 18 éves, és bár még nem olyan ismert, mint nővére, de azért az ő neve sem cseng ismeretlenül a divatvilágban. Tavaly New Yorkba költözött, hogy fotózást tanulhasson, mellette pedig modellkedik az IMG Modelsnél. Szerepelt a Teen Vogue, az angol Elle és az Out of Order Magazin hasábjain, és vonult Tom Ford kifutóján is.

Forrás: AFP

Cara és Poppy Delevingne

A 22 éves Cara a mai kor Kate Mossa, évek óta a legnagyobb márkák arcaként tündököl: láthattuk már többek között a Burberry, H&M, Blumarine, DKNY, Tom Ford, Yves Saint Laurent, Zara, Chanel kampányaiban, és vonult a Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney, Dsquared, Lanvin, Givenchy és Chanel kifutóján is. Nővére, a 29 éves Poppy is modellkedik, ám ő a nyomába sem ér Carának. Dolgozott a Shiatzy Chen, Laura Ashley, Anya Hindmarch, Paige Denim, Mango, Alberta Ferretti és a Burberry márkáknak, fotózta őt Terry Richardson, 2012-ben pedig ő volt a Louis Vuitton nyári kollekciójának arca.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.