Te jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadóján

fashion week gálaest Taylor Swift ruha Los Angeles Madonna Iggy Azalea díjátadó Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült.

Nagyon meglepődtünk, hogy Madonna sok év után először tetőtől talpig beburkolta magát. (Csak nem magára vette a BBC rádiócsatornájának kritikáját?) Egy kis csavar természetesen nem hiányozhatott:

Forrás: AFP/Kevin Winter

De a színpadi szerelése már tartalmazta a jó öreg harisnyatartó és neccharisnya kombinációt:

Forrás: AFP/Kevin Winter

Zendaya Coleman zöld-rózsaszín párosítása nem sokat takart a mindössze 18 éves színésznő-énekesnő karcsú alakjából:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Magához képest meglehetősen visszafogottan érkezett meg a díjátadóra Iggy Azalea, aki a napokban vallotta be mellnagyobbító-műtétét:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Jennifer Hudson üde színfoltja volt az estének, nem is beszélve meseszép sminkjéről:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az est legnagyobb nyertese egyértelműen Taylor Swift lett, aki egy csillogó kis feketében vette át a három neki ítélt díját:

Forrás: Northfoto

A Pletykafészekből megismert Jessica Szohr zsinórokkal, metálfényekkel és dekoltázzsal erősített:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Szavazz és döntsd el te, ki volt az est legjobban öltözött sztárja!

Ki volt az est legjobban öltözött sztárhölgye?

Pornóoldalakat vásárolt magának Taylor Swift http://www.life.hu/intim/20150324-taylor-swift-pornooldalakat-vasarolt-maganak-uzleti-megfontolasbol.html Rögtön két, erősen pornószagú domaint is vásárolt magának a fiatal énekesnő, ám pusztán csak üzleti megfontolásból. Intim -- Nem minden a karrier, gyerekre vágynak a díjazott színésznők http://www.life.hu/bulvar/20150320-nem-minden-a-karrier-gyerekre-vagynak-a-dijazott-szinesznok.html Osvárt Andrea duplázott, idén már másodszor kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat a hetedik Glamour-gálán. Andrea a díj átvételekor elárulta, mire vágyik a szakmai elismerésen túl. TV + Bulvár -- Éveken át titkolta híres szerelmét Madonna http://www.life.hu/intim/20150313-madonna-es-tupac-randevuztak-nem-sokkal-a-rapper-halala-elott-a-kilencvenes-evekben.html Az 56 éves énekesnő rádiós interjújában beszélt arról, hogyan ismerkedett össze a kilencvenes években a híres rapperrel, Tupackel. Intim -- Iggy Azalea lett a legszexibb nő – mégis elégedetlen http://www.life.hu/trend/20141017-iggy-azalea-megkerdezese-nelkul-hasznalta-fel-szexi-fotojat-a-maxim-magazin-amelyik-a-legszexibb.html Az ausztrál rappernek nem a megtisztelő címmel akadt gondja, sokkal inkább a fotóval, amelyet megkérdezése nélkül használtak fel a magazinban. Trend -- A Gossip Girl sztárját istenítik a lányok http://www.life.hu/intim/20140416-napi-himunk-szerdan-a-gossip-girl-sztarja-chace-crawford.html Dobpergééés: szerdai Napi Hímünk Chace Crawford lett. Éljen, éljen! Intim Origo Magyar siker - Nemzetközi filmfesztivál fődíját nyerte el a Liza, a rókatündér http://www.life.hu/kult/20150310-ujj-meszaros-karoly-elso-mozifilmje-a-liza-a-rokatunder-nyerte-a-portugal-fantasporto-nemzetkozi.html A hazai mozikban február 19-én debütált Liza, a rókatündér a magyar nézők szeretetének elnyerése után bezsebelte az első fesztiváldíjait is. Kult Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.