Átalakít a Jónő Team: így lesznek az örök másodikokból győztesek

Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Átalakít a Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Bármikor, bármilyen versenyen elindultam, örök másodikként végeztem” - mesélte magáról Viki. Ma bebizonyítottuk számára, hogy ő is lehet első, sőt!

Múlt héten Ildikó érkezett hozzánk átalakításra, akit lánya, Viki kísért el. Akkor talán még nem is sejtették, hogy hamarosan ismét találkozunk, hiszen úgy döntöttünk, Vikire is ráfér egy kis önbizalomnövelő nap. Viki pedig elfogadta a meghívásunkat és anyukájával együtt jöttek el hozzánk.

Viki az átalakítás előtt

Viki 28 éves, jelenleg asszisztensként dolgozik, illetve van egy férfiasabb vetülete is a munkájának: a katasztrófavédelem. Munkájához inkább a praktikus viselet passzolt eddig, kedveli a fekete színt, de szívesen kipróbálna merészebb színösszeállításokat is. Dóri, a stylistunk a ruhák terén, profi sminkesünk, Gabi pedig sminkekkel mutatta meg Vikinek, hogyan tud üde és friss lenni pillanatok alatt a mindennapokban. A sort viszont nem ők, hanem új fodrászunk, Petra nyitotta.

PETRA: "Viki éppen növeszti a haját, szóval nem akartunk változtatni a hosszán, viszont azért csempésztem egy kis rafinériát a dologba: elől egy Copacabana melírt tettem a hajába. Végül nagy hullámokba sütöttem a haját, hogy még nőiesebb legyen az összhatás."

/1503/Viki_201533113745

GABI: "Viki nem szokta magát sminkelni, ha mégis, akkor tartózkodik az élénk színektől. Ezért egy igazi tavaszi friss sminket készítettem neki, tele színekkel. Szemeit élénk rózsaszínnel és egy kis lilával emeltem ki. Vékony alapozás után megformáztam az arcát, majd egy lazacos üde pirosítót helyeztem fel. Szemöldökét a hajszínéhez igazítottam. A szempilláira a fotózás kedvéért tincses műszempillákat helyeztem fel, majd egy dúsító, hosszító szempillaspirált használtam. Ajkait egy élénk eperszínnel hangsúlyoztam.

DÓRI: "Viki ugyanolyan szerénységgel érkezett hozzánk, mint előző héten az édesanyja. Ő is inkább nadrágot visel a hétköznapokban, színben pedig kivétel nélkül feketét. Erről szerettem volna őt lebeszélni. Fiatal, bájos, szemrevaló teremtés, akinek fantasztikusan állnak az élénk színek. Egy printelt ceruzaszoknyát álmodtam meg neki, mert nagyon szép lábai vannak, vétek lett volna eltakarni. A hab a tortán egy neon színű kardigán volt, amitől szó szerint kivirult Viki. Még bájosabb lett, önbizalma megnőtt, végre elhitte, és meglátta, hogy milyen szép nő! Igazi Hamupipőként távozott tőlünk."

/1503/Viki_2015331131057

Szoknya: Pull & Bear, Póló és pulóver: F&F, Cipő: Primadonna Collection, Ékszerek: Bomo Shop

Miután a lányok végeztek, Gáboron volt a sor. Vikivel könnyű dolga volt, jó kedve és boldogsága átragyogott a képeken!

/1503/Viki_2015331133248

„Mikor megláttam magamat, arra gondoltam: hát ilyen, amikor öröm tükörbe nézni? Nyilván a mindennapokban előbb veszem észre a hibáimat, viszont most minden klappol, olyan boldog vagyok! Köszönöm nektek! Minden nőnek legalább egyszer, de inkább évente kijárna egy ilyen szépítős nap” - mondta Viki búcsúzásként. Ilyenkor arra gondol az ember, hogy ma sem kelt fel hiába, jó érzés látni, ha valakit ilyen boldoggá tudunk tenni. Reméljük, még sok ilyen lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.