Sarka Kata fogyás egészség edzés vékony derék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egyre csak edz és fogy Sarka Kata. Most végre az is kiderül, hogy miért.

Egy fitnessversenyre gyúr, ezért edz folyton Sarka Kata - derül ki legutóbbi tükörszelfijéből, melyet fitnessmodell barátnőjével lőtt a konditeremben.

Készülünk a Fitbalancera ✌️ Sónyák Szilvia Fitness Modell #mamik #fitbalance #dieta #edzes #turelem

Posted by Kata Sarka on 2015. március 31.

Kata, akinek ennél laposabb már aligha lehetne a hasa, sokszor tökéletes reggelijét is kiposztolja, ami érthető, hiszen az étkezésésre is nagyon figyel. Kata, aki a hétvégén smink nélkül ment edzeni, korábban így nyilatkozott a mozgásról: "1 óra mozgásnak a hétvégébe is bele kell férnie... Csak elindulni nehéz, de amikor már ott vagy, akkor nagyon jó érzéssel fog eltölteni, hogy ma is tettél magadért!"

Mi történt? Sarka Kata smink nélkül ment edzenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150328-sarka-kata-smink-nelkul-ment-edzeni-mert-egy-ora-mozgasnak-a-hetvegebe-is-bele-kell-fernie.htmlNem telik el úgy nap, hogy ne írnának valamit a lapok Sarka Katáról. Olyan nap sincs, amikor Kata nem megy el edzeni. Vagyis ez is csak egy átlagos szombatnak indult. Aztán történt valami...Ez Zsír!--Ismét "tökéletes reggelit" posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150327-sarka-kata-ismet-tokeletes-reggelit-posztolt-kivancsian-varjuk-a-kommenteket.htmlKorábban motivációs fotója miatt is háborgott rajongó- és ellenrajongó tábora, de közel sem annyira, mint amennyi kritikát kislánya születésnapi tortái miatt kapott. De Kata nem adja fel...Ez Zsír!--Sarka Kata kisfia, Dávidka is gyúrni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150322-sarka-kata-kisfia-davidka-az-anyukajaval-edz-aki-egyre-csak-sovanyabb.htmlHetek óta másról sem szólnak a hírek, csak hogy a formás celebmami egyre vékonyabb és vékonyabb, valamint, hogy a kommentelők éppen hogyan vélekednek róla. Most pedig úgy tűnik, Kata ismét dob egy lapáttal a tűzre.Ez Zsír!OrigoDivatbemutatón szexiskedik Tatár Csilla és Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150306-tatar-csilla-es-sarka-kata-a-daalarna-divatbemutatojan-szexiskednek.htmlSarka Kata és Tatár Csilla a Daalarna divatbemutatóján tették tiszteletüket péntek este a Millenárison. Természtesen most is übercsinosan.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huEgyre csak fogy Sarka Kata: Most egy jótékonysági esten díszvendégeskedetthttp://www.life.hu/trend/20150228-egyre-csak-fogy-sarka-kata-egy-jotekonysagi-esten-diszvendegeskedett.htmlMég el sem csitult a legutolsó fogyókúrás botrány Sarka Kata Facebook oldalán, máris újabb fotóval eteti rajongóit, melyen még a korábbiaknál is vékonyabb. Aggódnunk kéne?Trend--Nyugisan, dögös bikiniben pihizik az übervékony Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20141102-sarka-kata-es-csaladja-sarvaron-pihennek-es-dogos-bikinit-is-osztolt.htmlLegutóbb akkor írtunk Sarka Katáról, amikor terhesnek nézték, pedig éppen vékonyabb volt, mint valaha. Hogy többé ne fordulhasson elő ilyen banális tévedés, Kata elébe ment a találgatásoknak és ismét megmutatta, milyen elképesztően vékony.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.