Hazaköltözött a szüleihez Kárpáti Rebeka

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
győztes Jóban Rosszban TV2 barát szerelem szülők Barátok közt Kárpáti Rebeka költözés Csillag születik R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő állítja, párkapcsolata rendben van, csupán szülei miatt költözött vissza abba a házba, ahol felnőtt.

A TV2 Jóban Rosszban színésznője , R. Kárpáti Péter – a Barátok közt egykori szereplőjének – lánya úgy döntött, fél év együttélés után magára hagyja párját, Kazarján Denielt, a Csillag születikből megismert táncosfiút, és visszaköltözik a szüleihez – írja a hot!.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Egyszerűen annyi történt, hogy a szüleim mostanában nagyon elfoglaltak, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre visszamegyek hozzájuk segíteni az otthoni teendőkben. Daniellel köztünk minden rendben van, ennél többet nem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről" – mondta Rebeka.

Tímár Brigi megmutatta újszülött kislányát http://www.life.hu/csalad/20150402-timar-brigitta-a-2013-as-a-miss-intercontinental-hungary-cim-gyoztese-megmutatta-ujszulott-kislanyat.html Pár napja adott életet első gyermekének, Boginak a 2013-as Miss Intercontinental Hungary cím győztese. Brigi a Life.hu-nak mutatta meg a kis csöppségről készült első fotót. Család -- A húsvét igazi arca: a csokinyuszi csak egy nagy átverés! http://www.life.hu/csalad/20150401-tradicionalis-magyar-husveti-szokasok-a-locsolkodas-es-a-tojasfestes.html Alig ért véget a karácsony, az áruházak polcait szinte azonnal ellepték a különféle ízű, színű, formájú csokinyuszik és csokitojások. De biztos, hogy idehaza is csokoládényulakkal kell ünnepelnünk az egyik legrégibb és legjelentősebb keresztény ünnepet? Család Thinkstock Megszületett Milla Jovovich második gyereke http://www.life.hu/csalad/20150402-milla-jovovich-modellnek-megszuletett-a-masodik-gyereke.html Szerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta. Család -- Így lett ember a Földön - elképesztő videó öt percben http://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-dinoszauruszokrol-a-fold-keletkezeserol-az-osemberekrol-beszelnek.html Vannak még dinoszauruszok? Hogyan haltak ki az őslények? Hogyan lett ember a földön? Hogy néztek ki az ősemberek? A Kisdumások elképesztő gondolatai... Család Thinkstock Megszületett Gombos Edina kisfia http://www.life.hu/csalad/20150330-megszuletett-gombos-edina-kisfia.html Az Aktív műsorvezetője immár kétgyermekes édesanya. Család -- Ilyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról! http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.html Néhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.