Színes szoknyák, nagy esőkabátok, klasszikus kis feketék és furcsa frizuraváltás - ezekkel leptek meg bennünket kedvenc celebjeink a héten. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Mit tettél, Hilary? 

Amikor először megláttuk Hilary Duffot, azt hittük, Demi Lovato ikertestvéréhez van szerencsénk. Duff kisasszony abszolút nem hasonlít magára ezzel az új színnel. Szemből még csak hagyján, de nézzétek csak a frizurát hátulról! Mindenesetre a sminkje legalább rendben van.

Forrás: AFP

 

Beyoncé így is, úgy is

Mindig is imádtuk Beyoncé stílusát. Mindegy, hogy fellépni készül, vacsorázni megy, vagy csak magára kapja Jay Z egyik pulcsiját, általában eltalálja, hogyan legyen a legdögösebb. A héten láthattuk bordó bőrszoknyában, amit a díva egy baseballdzsekivel kombinált, és egy gyönyörű, csipkés, gyöngyös jumpsuitban is. Beyoncé nagyon jól tudja, hogy ha valakinek ilyen lába van, mint neki, azt mindenképpen meg kell mutatni.

A legjobb kisfeketék 

Egy nő ruhatárába kötelező egy ütős kisfekete, amit bármilyen eseményre felvehet. Elsa Pataky Ellie Saab-ja igazi jolly joker, egy ilyen szerkóban bárki bármikor szuperdögös lehet, pont úgy, ahogy Elisabeth Banks fekete koktélruhájában is.

Akiknek most nem sikerült

Rihanna és Dakota Johnson is elegáns próbált lenni, de az összhatás valahogy nem az igazi. Rihanna mellbedobással akarta szexivé tenni szettjét, de inkább közönséges lett a végeredmény. A csizmát inkább nem is kommentálnánk. Dakota ruhája pedig egész egyszerűen rém unalmas.

A hét kedvenc kabátjai

Míg Rita Ora hatalmas, piros Hilfiger esőkabátban, addig Olivia Palermo visszafogott tengerészkékben divatozott. A tengerészkék-piros kombináció mindkettőjükön remekül állt, Rita elmaradhatatlan vörös rúzsa megkoronázta az összeállítását.