Lopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!

fashion week ing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. 

Sportosan szexi: a farmering

Forrás: lookbook.nu

Variálhatod fekete bőr vagy bőr hatású alsókkal, fehér nadrággal, miniszoknyával vagy akár kisfeketével - egy jó farmering mindig egyszerű és trendi választás. Szerezz be egy kényelmes, színben hozzád passzolódarabot, és ne feledd: akár farmernadrággal is variálhatod, ha van hozzá merszed!

1.Levi's, 2.GAP 54.95 dollár, 3.H&M 6.990 forint, 4.Zara 9.995 forint, 5.Massimo Dutti 19.995 forint

Nagyon retró, mégis imádjuk: a kockás ing

Forrás: lookbook.nu

Boyfriend jeans, tűsarkú, és egy jó kis kockás ing - ez az szett a szezon egyik legszeibb kombinációja. Ha csábítani akarsz, hagyj szabadon egy gombbal többet, és húzz alá valami szexi, fekete felsőt vagy crop topot, ha pedig munkába viselnéd, tűrd be a nadrágodba. A pasik is imádják, és mi is!

1.Pepe Jeans, 2.River Island 28 font, 3.F&F 5.490 forint, 4.H&M 5.990 forint, 5.Zara 5.995 forint

Az abszolút jolly joker: a fehér ing

Forrás: lookbook.nu

Már 2014-ben sem volt stílusos ruhatárlegalább egy fehér ing nélkül, és ez most sincs másként. Ne félj a hosszabb daraboktól, rétegezz és variáld az anyagokat bátran, mert idén minden szabad!

1.Massimo Dutti 19.995 forint, 2.H&M 9.990 forint, 3.River Island 25 font, 4.GAP 49.95 dollár, 5.Zara 11.995 forint
Így lesz tökéletes a szetted: a tavaszi ruhatár nélkülözhetetlen kiegészítőihttp://www.life.hu/trend/20150326-kiegeszitok-tavaszra-sal-taska-esernyo-napszemuveg.htmlSokszor csak egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a tavaszi szett tényleg olyan legyen, amiben jól is érzed magad. Íme 3 kiegészítő, amikkel biztosan felteheted az i-re a pontot. TrendThinkstockKrémszín és hófehér az abszolút győztes - ilyen ruhákban mutatták be kisbabáikat Európa kékvérűihttp://www.life.hu/trend/20150331-ilyen-ruhakban-mutattak-be-kisbabaikat-europa-kekverui-maxima-letizia.htmlKatalin áprilisi szülése nem csak Angliát tartja lázban – a fél világ kíváncsi a baba nemére, és persze a kórházat elhagyó kétgyermekes édesanyára. Lássuk, milyen ruhát választottak Európa kékvérűi az utóbbi években, amikor arra került a sor, hogy bemutassák újszülött babájukat.Trend--Magnéziumolaj - új csodaszer a bőrnek? Ezeket mindenképp tudnod kell róla!http://www.life.hu/trend/20150326-magneziumolaj-a-szepsegapolasban-hogyan-kell-hasznalni.htmlA magnéziumolaj tipikusan olyan anyag, aminek bőrápoló hatásairól nem sokat lehetett hallani, eddig ugyanis leginkább csak magnéziumpótlásra használták. Vajon tényleg helyettesítheti a hidratáló krémeket, ráadásul még a pattanásaidat is kezelheted vele? Most eláruljuk!Trend--10 szett, amiben egyszerűen imádtuk Sarah Jessica Parkerthttp://www.life.hu/trend/20150325-10-szett-amiben-egyszeruen-imadtuk-sarah-jessica-parkert.htmlMa 50 éves a világ egyik legstílusosabb színésznője, nem mellesleg az egyik legnépszerűbb tévés karakter megformálója. A színésznő Carrie Bradshaw megformálójaként igazi ikon lett, de a való életben is imádja a divatot.TrendAFPAmal Clooney Rihannának öltözött - és jól áll neki!http://www.life.hu/trend/20150325-amal-clooney-george-clooney-felesege-rihannas-szettben-erkezett-new-yorkba.htmlGeorge Clooney feleségétől megszoktuk a makulátlan szetteket: Amal szinte mindig csinos, ugyanakkor klasszikus darabokat választ, ha ruhákról van szó. Most azonban úgy fest, Rihannától lesett el stílustrükköket, és jól áll neki!Trend--Szuper sminktrükk áprilisra – ezt ki kell próbálnod!http://www.life.hu/trend/20150331-larion-oscar-szuper-sminktrukk-aprilisra-ezt-ki-kell-probalnod.htmlHa te is imádsz sminkelni, apró fortélyokat megtanulni, akkor egészen biztosan szereted az egyszerű, ám látványos tippeket. Larion Oscar sminkmester meg is osztotta velünk kedvenc áprilisi sminktrükkjét.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.