pózolás modell fotó Alice Csodaországban Dukai Regina külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megváltozott a modell külseje az utóbbi napokban, és az új kinézetével kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények.

Noha Dukai Regina ugyan nemrég még dús idomokkal pózolt, ám most kevésbé szexi énjét mutatta meg Facebook-oldalán. Hófehér, régies ruhában, hosszú fehér hajjal, valamint erős sminkben pózolt a kamerák előtt. Sokan a rajongói közül nem is hagyták szó nélkül a különös változást, a kommentelők egy része el volt ragadtatva az új külső láttán, és ahogy lenni szokott, voltak, akiknek kevésbé tetszett a nagy átalakulás.

Forrás: Facebook / Dukai Regina

Az utóbbiaknak azonban nem kell megijedniük, ez a külső nem végleges, hiszen a közösségi oldalára feltöltött képről az is kiderült, hogy egy tematikus rendezvény alkalmából készült, ami az Alice Csodaországban jegyében zajlott. Ebből az apropóból változott át Regina a filmből is már jól ismert jóságos Fehér Királynővé.

Frissítsd fel és tedd ragyogóvá az arcod a tökéletes pirosítóval!http://www.life.hu/trend/20150402-larion-oscar-sminkmester-tippjei-pirosito-vasarlashoz.htmlA smink egyik fontos eleme az arcpirosító: szebbnél szebb színekkel adhatsz új színt az arcodnak, és frissé, üdévé varázsolhatod a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester most segít rátalálni a legideálisabb darabokra. TrendThinkstockBeyoncé végtelen lábakat mutatott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150403-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-rihanna-dakota-johnson-elsa-pataky-beyonce-rita-ora-hilary.htmlSzínes szoknyák, nagy esőkabátok, klasszikus kis feketék és furcsa frizuraváltás - ezekkel leptek meg bennünket kedvenc celebjeink a héten. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.TrendAFPMihalik Enikőnek még a bajusz is jól állhttp://www.life.hu/trend/20150404-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-vicces-foton-pozol.htmlA magyar szupermodell újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Meg kell hagyni, Enikő nemcsak gyönyörű, de vicces is!Trend--Dögös szerkóban feszített Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20150403-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-dogos-szerkoban-feszitett-pentek-reggel.htmlA TV2 Mokka adását szexi felsőben és rövidke szoknyában vezette péntek reggel Demcsák Zsuzsa.Trend--Zoknival kombinálva tér vissza a klumpahttp://www.life.hu/trend/20150402-a-klumpa-ismet-visszater-a-divatba-zoknival-kombinalva.htmlMehet farmerrel, de akár koktélruhával is, ám egy biztos: a fapapucs lassan, de biztosan ismét visszatér a hétköznapi viseletbe.Trend--Hihetetlen! Rövidre váltott Kary Perryhttp://www.life.hu/trend/20150402-katy-perry-rovid-frizurara-valtott.htmlA parókáiról híres énekesnő esetében nem mindig tudni, egy-egy frizuraváltása mögött fodrász, vagy csak álhaj áll-e. Ám egy biztos: rövid hajjal is iszonyúan dögös Katy Perry!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.