Kelly Brook szuperdögös: Smink nélküli fotót posztolt a kebelcsoda

Kelly Brook szelfi smink nélkül smink Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit kebelcsoda, aki mint ismeretes, Thom Evans-szel való kapcsolata alatt kétszer is elvetélt, a napokban smink nélküli fotót posztolt.

Kelly Brook angol modell, színésznő és műsorvezető, aki legutóbb egy 2015-ös naptáron feszített gyönyörű, piros bikiniben, annyira büszke a szépségére, hogy Insta-követőivel is megosztotta sminktelen arcát:

No Make up No Filter Traffic Selfie #bored

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Ha pedig mozgás közben is meggusztálnád a művésznőt - és persze kibírod anélkül, hogy megenne a sárga irigység , akkor itt egy videó. Ő alakítja ugyanis a Lawson együttes klipjében Julietet:

Lopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!http://www.life.hu/trend/20150404-tavaszi-ingmania-3-stilus-amit-szerezz-be.htmlSok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. TrendThinkstockMelleket villantott Cinthya Dictator - meg orrpiercinget ishttp://www.life.hu/trend/20150405-cinthya-dictator-megmutatta-melleit-es-orrpiercingjet.htmlCinthya Dictator megmutatta magát! Extra barnán, hatalmas dekoltázzsal és még egy orrpiercinget is magára kapott.Trend--Frissítsd fel és tedd ragyogóvá az arcod a tökéletes pirosítóval!http://www.life.hu/trend/20150402-larion-oscar-sminkmester-tippjei-pirosito-vasarlashoz.htmlA smink egyik fontos eleme az arcpirosító: szebbnél szebb színekkel adhatsz új színt az arcodnak, és frissé, üdévé varázsolhatod a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester most segít rátalálni a legideálisabb darabokra. TrendThinkstockGyilkos testet villantott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20150405-a-victorias-secret-modell-alessandra-ambrosio-szexi-bikinis-testet-villatott.htmlMilyen is lehetne a teste egy Victoras' Secret modellnek, ha nem brutálisan jó?! Alessandra Ambrosio meg is mutatta.Trend--Íme, Kim Kardashian feneke a valóságbanhttp://www.life.hu/trend/20150405-kim-kardashian-egy-testre-feszulo-ruhaban-mutatta-meg-feneket.htmlKim Kardashian feneke mellett senki nem megy el szó nélkül. Vagy azért, mert úgy véli, a rengeteg diéta és edzés meghozta a várva-várt eredményt, vagy éppen azért, mert egy kicsit mindig szeretünk szörnyülködni. Trend--Te felismernéd Dukai Reginát?http://www.life.hu/trend/20150405-dukai-regina-az-alice-csodaorszagban-feher-kiralynojekent-pozolt.htmlNagyon megváltozott a modell külseje az utóbbi napokban, és az új kinézetével kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.