Hippiként egy kisbuszban él a jóképű, milliomos sportoló

Forrás: Instagram/danielnorris18 -
Daniel Norris milliomos sportoló kisbusz hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi kétmillió dollárt keres, mégis egy 1978-as Volkswagen-kisbuszban, egy parkolóban él Daniel Norris, az észak-amerikai profi baseballbajnokságban szereplő Toronto Blue Jays játékosa.

A klubbal kötött szerződése értelmében évi kétmillió dollárt keres, a tavasztól őszig tartó profi szezonban lakásban él és követi a klub szigorú edzésterveit, de a holtszezonban egy szupermarket parkolójában egy 1978-as Volkswagen Westfaliában lakik. Saját kis gáztűzhelyén főz, amikor besötétedik, akkor felkapcsolja a fejlámpáját, könyvet olvas vagy naplót ír - írja az Origo.

Forrás: Instagram/danielnorris18

"Ki vagyok én, hogy ilyen fizetést érdemlek? Jól érzem magam szegényen is. Mindenem megvan, amire szükségem van, kényelmesen élek" - nyilatkozta. Elárulta, hogy pénzügyi tanácsadójától csak havi 800 dollárt kér, a maradék 1 990 400 dollárját a bankban tárolja. A különc sportolót az emberek gyakran hajléktalannak hiszik, de ez sem érdekli. Egyszerűen úgy véli, a pénz nem minden.

Forrás: Instagram/danielnorris18

Az egyik legjobb fiatal dobó imádja a magányt és a kalandot, átvágott már Nicaragua dzsungelén, de megtanult szörfözni is. Hogy milyen életet él, hol nőtt fel és mit csinál szabadidejében, innen kiderül.

Jennifer Aniston és Brad Pitt titkos szerelmi fészkehttp://www.life.hu/otthon/20150402-vilagsztarok-szakitas-utan-milliokert-eladjak-kozos-otthonukat.htmlLenti válogatásunk az ékes bizonyítéka annak a közismert mondásnak, hogy a pénz nem boldogít. Egy milliókért vásárolt, fényűző villa legalábbis biztosan nem. Hiába a luxus otthon, vagy a grandiózus kilátás, az alábbi világhírű szerelmeknek bizony egytől-egyik szakítás lett vége.OtthonAFPTökéletesen ragyogó csempe – így csináld!http://www.life.hu/otthon/20150326-tokeletesen-ragyogo-csempe-segitseget-adunk-a-tisztitashoz-es-fertotleniteshez.htmlA konyhában, fürdőszobában mindig jó, ha rend van és tisztaság. A makulátlan tisztaságnak azonban az is a feltétele, hogy ne csak a szaniterek, a csaptelepek, a rakodófelületek ragyogjanak, hanem a csempe is. De hogyan tudod a csempét a leghatékonyabban megtisztítani? Ebben segítünk…OtthonThinkstockMegmutatta tapolcai szülőházát Tóth Gabihttp://www.life.hu/otthon/20150405-toth-gabi-es-testvere-toth-vera-hazautaztak-tapolcara-husvetra-es-megmutattak-szulohazukat.html"Innen indultunk" - mutatta meg tapolcai szülőházát Tóth Gabi, mikor hazautazott, hogy családjával töltse a húsvéti ünnepeket. Otthon--Így készíts virágtartót fillérekből - videóhttp://www.life.hu/otthon/20150403-igy-keszithetsz-tavaszi-viragtartot-ujrahasznositott-femdobozbol-fillerekert.htmlOlcsó és dizájnos! Nem kell más hozzá, mint egy kis virágföld, víz, zsineg, egy üres fémdoboz és néhány díszítőelem.OtthonOrigoZalatnay Sarolta karácsonyfával húsvétozikhttp://www.life.hu/otthon/20150404-zalatnay-sarolta-husveti-karacsonyfaja.htmlEgészen rendhagyó lakásdísszel ünnepli az idei húsvétot az énekesnő.Otthon--Sorozatgyilkosságok helyszíne volt… Te beköltöznél a horrorházba?http://www.life.hu/otthon/20150402-aron-alul-kelt-el-az-american-horror-story-sorozatbol-jol-ismert-gyilkos-haz.htmlTöbb mint 20 ember lelte benne halálát, a környéken csak gyilkos házként emlegetik. 2011 óta próbáltak megszabadulni tőle, most talált új lakóra. Less be te is a rettegett villa falai közé!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.