Tom Cruise több mint egy éve nem látta a kislányát

apuka vita válás Suri Cruise Mission Impossible szcientológia Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise nem igazán törekszik arra, hogy jó apuka legyen. Már több mint egy éve nem látogatta meg lányát, a nyolcéves Surit.

Tom Cruise-nak mindig van egy indoka arra, miért nem látogatja meg Katie Holmesszal közös kislányukat. Mostanában legújabb filmje, a Mission Impossible 5. részének forgatásai miatt nem tudott találkozni Surival. A filmet egyébként Londonban vették fel, de a sztár már két hete visszautazott Amerikába.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

Egyelőre csak találgatások vannak arra vonatkozóan, hogy miért nem látogatja kislányát a színész. Az okok között természetesen a szcientológiai egyház meglehetősen visszásnak tűnő tanai is felmerülnek. De az sem titok, hogy Katie Holmes és Tom Cruise viszonya eléggé elmérgesedett a váláskor, és jó ideje már csak közvetítőkön keresztül beszélnek egymással.

A kis Suri érdekében reméljük, a szülők hamarosan zöld ágra vergődnek egymással!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.