Álomszínű ajkak, kínos sminkbakik - szépségmustra az MTV Movie Awards díjátadón

MTV Music Awards smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a korábbiaknál sokkal több világsztár választott ízlésesen ruhát az MTV Movie Awards vörös szőnyegére, de lássuk, mi a helyzet a sminkekkel és a frizurákkal. Larion Oscar sminkmester kedvencei következnek, és elárulja azt is, szerinte kinek kellett volna másként nekiindulnia az estének. 

Scarlett Johansson sminkje fenséges volt! Tökéletes, láthatatlan alapozással éteri volt a bőre, és csak a felső szemhéját árnyékolta, de nem is akárhogyan. Nagyon tetszett ez a kifinomult megoldás! A szemzugnál a bézs szépen mélyült egy sötétebb barnába. Hajszálvékony fekete mélyítés került a szempillatőbe, szempilláit csak fent hangsúlyozta. Ajkát egy jeges rózsaszínű rúzzsal ékesítette, ami nagyon jól passzolt a lazacszínű, egyrészes Zuhair Murad ruhához, amiben megmutatta elképesztően tökéletes testét.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Life.hu tipp

Ha nem szeretsz órákig sminkelni reggelente, akkor is van megoldás: egy mámorító színű ajakrúzs mindig feldobja a megjelenésedet. Mi kerül az ajakra 2015 tavaszán? ITT már megmutattuk!

Jennifer Lopez körül csak úgy izzott a levegő. Természetes, fényes alapozás, tökéletesen kiemelt arccsont highlighttal, napcsókolta pirosítás, rendezett szemöldök. Szemét ezúttal aranyló, bronz színekkel árnyékolta, amit megspékelt extrahosszú vendégpillákkal. Ajkát ez alkalommal nude szájfénnyel festette. Igencsak jól sikerült!

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Victoria Justice igazi retró szépség. Egységes, szép alapozás, a csodásan szedett és megformázott szemöldök nyitottá tette a tekintetét. A kifelé szárnyaló, vastagodó tusvonallal izgalmasabb lett a szem játéka. Ajkát matt korallszínű rúzzsal festette, ami nagyon jól harmonizált a ruhájával.

Life.hu tipp

Dús vagy hajszálvékony? Ilyen szemöldök illik hozzád!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Cara Delevingne tökéletes kombinációja a modern és az antik szépségnek. Megjelenése kifinomult volt, és fashioniszta. Haja oldalt elválasztott, íve Marcell-hullámot idézett, de most jön a csavar: hátul lófarokként omlott a ruhájára. Különböző lilás árnyalatokkal festette ki a szemhéját, érdemes ellesni tőle, milyen szépen kontrasztosította egy kis feketével. Nagyon kifejező lett a szemfestése, jól harmonizált karakteresen dús szemöldökével. Ajkát púderrózsa-árnyalatú ajakrúzzsal koronázta meg.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Bai Ling többnyire az akciófilmek rosszlánya, karakteréhez nem is volt meglepő sem az outfit, sem a haj, sem a túl sok smink. Hát, őszintén minden túl sok volt rajta. Eltúlzott macskaszem-festése Amy Winehouse-t idézte. A szépségpötty az arca bal oldalán túl nagy lett, egyáltalán nem illett oda. Felnagyított ajka tűzpiros, de inkább emlékeztet egy vibráló narancsárnyalatra – ez is rossz választás volt. Egy mélyebb árnyalat sokkal előnyösebb lett volna.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Willow Shields fantasztikusan természetes megjelenése ellenére nagyon benézte ezt a rúzst. Előnytelen, hisz ő tavasz típus, ráadásul a bőr- és szemszínéhez, valamint napszítta hatású hajszínéhez túl sok ez a karmazsinvörös (crimson) árnyalatú rúzs. Előnyösebb lett volna egy melegebb tónusú pirosat választani, ha figyelembe vesszük Bibhu Mohapatra felhőkék ruháját is, amiben csodásan nézett ki.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Shailene Woodley nagyon egyben volt. Lágyan megemelt hullámok, oldalfonással megspékelt frizura, amely jól passzolt arcformájához is. Láthatatlan alapozás, imádom! Finoman mélyített szemfestése és hozzá az a részegítő, mélypiros ajakrúzs, hmmm, igen! Na, neki jobban áll ez a rúzsszín, mint Willow Shieldsnek!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kelly Osbourne újratöltve. Féloldalt felnyírt frizurájának közepén lila, lófarokszerűen feltűzött berakást láthattunk. Az alapozás ugyan matt volt, de talán túl sok. Póklábszerű szempillák, amit még azzal fokozott, hogy alul is csimbókokban lógtak. Ajkát nude színű matt rúzzsal festette ki, ami majdnem eltüntette a száját, hisz nem sokban különbözött a bőrszínétől. Előnyösebb lett volna, ha a matt bőrhöz fényes ajakrúzst vagy szájfényt választ.

Forrás: Northfoto

Bella Thorne megjelenésében is kifinomult volt. Sminkje észrevétlen: bőre szépen alapozott, szemeit érzékien hangsúlyozta, és egy finom színű szájfénnyel emelte ki az ajkát. Ám szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam volna!

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.