Íme, a hónap színe: a te otthonodból sem hiányozhat!

Forrás: Livingetc magazin -
inspiráció kék szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnyugtat, ellazít, és szemet gyönyörködtet! Bemutatjuk nektek a hónap színét, a moody blue-t, a kék szín egyik különlegesen sikkes árnyalatát. Eddig nem is hallottál róla? Akkor itt az ideje, hogy becsempészd az otthonodba!

Mindeddig ódzkodtál a kék szín használatától? Nem vagy egyedül, sokan gondolják úgy, hogy a kék túl hideg és rideg hangulatot áraszt, ezért inkább száműzik otthonukból. Nagy hiba! Néhány okosan használt kiegészítő színnel ugyanis remekül lehet ellensúlyozni a kék hűvösségét. Egy kis naranccsal, meleg sárgával vagy rózsaszínnel kombinálva az első látásra rideg kék egy csapásra barátságossá változik.

Forrás: Livingetc magazin

De térjünk is rá a hónap sztárjára, az úgynevezett moody blue-ra. Ez a különleges, szürke hatású mélykék árnyalat a divattervezők és a lakberendezők egyik nagy kedvence.
A moody blue a hálószobád tökéletes színe lehet, nyugtató hatása garantálja az ellazulást, segít kizárni hálódból a külvilág zaját, sőt még az elalvás is könnyebben fog menni.

Első pillantásra beleszerettél ebbe a nem mindennapi árnyalatba? Mutatjuk, hogyan használd otthonodban!

/1504/K_k_t2015413183425

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.