A híres televíziós producernek 2014-ben Valentin napon született meg a kisfia, Eric. Mostanában pedig sokszor nyilatkozik arról, hogy barátnőjével testvért szeretnének a fiúknak, ráadásul az örökbefogadást is fontolóra vették.

Simon Cowell és párja, Lauren Silverman, akit egyébként legjobb barátjától szeretett el a producer, kistestvért szeretnének 14 hónapos kisfiúknak. „Én és Lauren több saját gyereket is szeretnénk, de az örökbefogadásban is gondolkodunk. Szerintünk ez jó ötlet" – nyilatkozta Simon. A Britain's Got Talent híres zsűritagja egyébként arról is sokat mesélt, hogy mennyire ügyel arra, hogy jól nevelje fel a gyerekét. „Nagyon fontosnak tartom megtanítani neki azt, hogy kedves és barátságos legyen az emberekkel." Simon Cowell azt is kiemelte, hogy nagy állatbarátnak neveli majd a gyerekeit.

Forrás: Twitter/Simon Cowell
Tudtad? Magyarországra jön a Got Talent show!
Az RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség, ezért szünetelteti az X-Faktort. Helyette pedig a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket. Mi már ott voltunk a válogatón is, amiről itt számoltunk be.