Újra együtt! Bruce Willis Demi Moorral és lányaival fényképezkedett

Ashton Kutcher Bruce Willis Emma Heming-Willis Rumer Willis Demi Moore Tallulah Willis Scout Wllis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezer éve nem láttuk így Bruce Willist és családját. Most azonban mind összegyűltek, és meg is örökítették ezt a különleges és ritka pillanatot.

A sármos színész és egykori felesége, Demi Moore 2000-ben váltak külön. Három közös gyerekük született: Rumer 26, Scout 23, Tallulah 21 éves. Bruce Willisnek azóta új felesége van, a 36 éves Emma Heming, akitől két kislánya is született már. Demi Moore a válás után Ashton Kutcherrel volt együtt közel 10 évig, de végül ennek a házasságnak is válás lett a vége.

Nem véletlen tehát, hogy az egykori Willis család ritkán jön már így össze. Most azonban mind együtt drukkoltak a Dancing with the stars televíziós műsor felvételén Rumernek. A fotót egyébként Tallulah posztolta, aki nemrég kopaszra nyírta a haját. Az Instagramon közzétett fotó alatt a #rare, vagyis #ritka hashtaget használta a celebcsemete.

Forrás: Instagram/ Tallulah Willis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.