Gisele Bündchen topmodell kifutó nyugdíj divatmárka test Victoria's Secret jóga karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását.

Már évek óta Gisele Bündchen a legjobban fizetett topmodell. A Victoria's Secret egyik angyala és a legnagyobb divatmárkák arca. Nemrég még meztelenül is pózolt egy ékszercég kampányában. A 34 éves modell azonban most bejelentette: lemond karrierjének egyik meghatározó részéről, a kifutókról. „A testem automatikusan jelzi, ha valami rossz neki. Megtanultam meghallani őt, és most azt kérte tőlem, hogy ezt hagyjam abba. Tisztelem a testemet és a kéréseit" – nyilatkozta egy brazil lapnak.

Forrás: AFP

A modell, aki legszívesebben gyermekével jógázik, valószínűleg nem mond le minden munkát, hiszen a kifutós felkérések mellett rengeteg kampányban is szerepel. Mivel Gisele csak a tavalyi évben 47 millió dollárt keresett, valószínűleg az sem fog nagyon problémát okozni neki, ha már csak évi egy-egy munkát vállal.

Mi mindenesetre sajnáljuk, hogy a gyönyörű modelltől nem fogunk több kifutós szereplést látni.

Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ?http://www.life.hu/trend/20150413-cate-blanchett-szerint-tamponja-markajara-is-ra-fognak-kerdezni-a-voros-szonyegen.htmlA híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.Trend--JLo beterpesztett – így készült az MTV díjátadójárahttp://www.life.hu/trend/20150413-jennifer-lopez-az-mtv-movie-awards-gala-elott-versace-kontosben-terpesztett.htmlJennifer Lopez vasárnap az MTV Movie Awardsra volt hivatalos. Az énekesnő a készülődés pillanatait Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival – és nem is akármilyen képeket posztolt.Trend--Brooklyn Beckham igazi partiarc letthttp://www.life.hu/trend/20150413-brookly-beckham-tetovalast-villantott-a-coachella-fesztivalon.htmlA legnagyobb Beckham-fiú, Brooklyn, aki nemrégiben 16 éves lett, tetoválást villantott az év legmenőbb fesztiválján.Trend--Hihetetlenül jól áll Tyra Banksnek a rövid hajhttp://www.life.hu/trend/20150410-tyra-banks-modell-rovid-haju-lett.htmlTyra Banks nagy lépésre szánta el magát: rövid hajat vágatott. A modell jó döntést hozott, hiszen hihetetlenül jól áll neki az új frizura.Trend--Sokkoló fotó! Meztelenül, szőke parókában pózol a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150410-terry-richardson-fotos-meztelenul-szoke-parokaban-pozolt.htmlTerry Richardson bizony nem egy hétköznapi ember. Ritkán csinál olyat, amit normálisnak tarthatnánk – és erre ezúttal sem cáfolt rá.Trend--Kim Kardashian lánya a cipők megszállottjahttp://www.life.hu/trend/20150409-kim-kardashian-es-kanye-west-lanya-north-west-a-cipok-megszallotja.htmlA celebnő szerint kislányának minden reggel az az első gondolata, hogy melyik cipőjét vegye fel aznap.Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.