Fekete csipke melltartót villantott Gáspár Evelin

Forrás: evelingaspar -
melltartó Gáspár Győző szelfi Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike nagyobbik lánya ismét új fotót posztolt Instagram-oldalára. És nem meglepő, hogy ezen is nagyon dögös.

Evelinnek mára tökéletes a teste; nem olyan régen láthattuk őt bikiniben pózolni. Most pedig hagyta, hogy a felsőjéből kivillanjon szexi melltartója és annak pántja is.

Forrás: evelingaspar

Nos, tényleg le a kalappal Gáspár Győző lánya előtt, aki egészen kamaszkoráig komoly súlyfelesleggel kínlódott. Szerintünk soha senki nem gondolta volna, hogy vékony, karcsú lány lesz belőle, olyan, aki rendszeresen látogatja az edzőtermet, és szívesen teszi közszemlére a legkritikusabb testtájakat is. Wow!

"Jó gazdag Evelin, a Gáspár"

Az Szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket, és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Legutóbb Evelint is megénekelte.
Alig lehet ráismerni Radics Gigire! Teljesen megváltozott az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150417-radics-gigi-enekesnore-alig-lehet-raismerni-a-legujabb-fenykepen.htmlA közösségi oldalán nemrég közzétett fotón első pillantásra szinte felismerhetetlen a magyar énekesnő.TrendOrigoMeghökkentő! Lily Allen Calvin Klein bugyiban ízléstelenkedetthttp://www.life.hu/trend/20150417-lily-allen-calvin-klein-bugyiban-izlestelenkedett.htmlEl sem tudjuk képzelni, mi járt Lily Allen fejében, amikor ebben a szerelésben sikerült elindulnia otthonról. De tényleg, hogy lehet így felöltözni?Trend--Divattervezők a mellrák ellenhttp://www.life.hu/trend/20150417-magyar-divattervezok-kulonleges-ruhakkal-hivjak-fel-a-figyelmet-a-mellrak-megelozesere.htmlDori Tomcsanyi, Maison Marquise, NUDE by NUBU és Zigi – négy divatmárka, amely az Elle Fashion Show-n mutatja be kollekcióját. A dolog különlegessége pedig az, hogy ők négyen olyan ruhát is kifutóra küldenek, amellyel a mellrák megelőzésére hívják fel a figyelmet.Trend--Helló, Rihanna mellbimbója! Már rég láttunkhttp://www.life.hu/trend/20150417-rihanna-mellbimboja-atutott-a-polon.htmlSzinte többet látjuk Rihanna kivillanó testrészeit, mint a sajátjainkat. Hol egy popsi, hol egy kis cici – Rihanna sokszor mutat többet, mint kellene. TrendNorthfotoKivágott fürdőruhában csábítja el a világot Selena Gomezhttp://www.life.hu/trend/20150417-selena-gomez-kivagott-furdoruhaban-csabitja-el-a-vilagot-mexikoi-nyaralasa-kozben.htmlSelena Gomez Mexikóból, egy napozóágyon fetrengve jelentkezett be Instagramjára.Trend--Sminkelj magadnak nagyobb, látványosabb szemet! http://www.life.hu/trend/20150416-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkelj-magadnak-nagyobb-szemet.htmlTe is vágynál hatalmas őzikeszemekre, csábító cicaszemre, de úgy érzed, túl aprók a szemeid egy ütős sminkhez? Larion Oscar sminkmester most mutat néhány trükköt, amelyekkel látványosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak - pillanatok alatt. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.