Bikiniben pózolt az ultravékony Dukai Regina

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
vékony Dukai Regina bikini bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Reginát eddig sem kellett félteni a pluszkilóktól, de most, még mintha az eddiginél is vékonyabb lenne. Persze, az is lehet, hogy optikai csalódás áldozatai vagyunk. 

A közösségi oldalaira dobta fel az alábbi szelfiket Regi. A banánmintás bikini, amely tényleg elég jópofa, - mint mondja - a kedvenc darabja kollekciójából.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

A férfiak szeme azonban biztosan nem a bikinin akad meg, hanem Regi bombaalakján. A modell a múltkor dekoltázsával fogott lájkvadászatba, és az alábbi fotó is örökre a retinánkba égett.

5 kérdés a szépségről: Dukai Regina

A Life.hu cikksorozatából természetesen Regi sem maradhatott ki. A modell szívesen beszélt arról, miként hozza ki magából a legjobbat, és melyek azok a szépségtippjei, amelyeket minden nőnek ajánl. Cikkünkért ide kattints!

Fekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.htmlNyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír!--Már 25 ezren neveztek a vasárnapi Vivicittárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-mar-25-ezren-neveztek-a-30-telekom-vivicitta-varosvedo-futas.htmlA szervezők szerint Magyarország leglátogatottabb szabadidősport-eseménye lehet a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás. Ez Zsír!--Végtelen lábakat és rózsaszín szívecskéket villantott Iszak Eszti Veronábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-vegtelen-labakat-es-rozsaszin-szivecskeket-villantott-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-veronaban.htmlVeronában vakációzik Iszak Eszti, rajongóit pedig onnan is rendszeresen ellátja fotókkal. Ez Zsír!OrigoElőtte-utána fotót posztolt fenekéről Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-elotte-utana-fotot-posztolt-fenekerol-sarka-kata.htmlA szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.Ez Zsír!OrigoDisznóvérben fürdik és placentát eszik a 19 éves modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-disznoverben-furdik-es-placentat-eszik-a-19-eves-modell.htmlRetteg az öregségtől a 19 éves amerikai modell, de sajátos és kissé gyomorforgató megoldással rukkolt elő. Ez Zsír!ThinkstockMicsoda jó nő! Tolvai Reni bombázó letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-tolvai-reni-bombazo-lett-szexi-fotot-posztolt.htmlSokat küzdött korábban a pluszkilóival, de egy ideje igazán topformában van az egykori Megasztár-győztes, Tolvai Reni.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.