Érkezik a brit trónörökös? Íme, az első fotók a kórházról, ahol Katalin szülni fog

családbővítés trónörökös Katalin Katalin hercegnő brit királyi család Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról egy nappal ezelőtt a Life.hu beszámolt, bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegné. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy várják az angolok a kis trónörököst.

A királyi család rajongói már napok óta gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt. Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke ugyanis itt jöhet a világra, méghozzá napokon belül.

Katalin bármikor bevonulhat a Lindo Wing londoni magánklinikára. Forrás: AFP/Justin Tallis

A képek tanúsága szerint a kórház már kordonnal van elkerítve, vagyis a kíváncsi rajongók és a sajtósok nem tudnak behatolni a kórház közvetlen területére - tájékoztat a usmagazine.com.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ráadásul úgy tudni, Katalinnál már április 14-én már megkezdődtek a fájások, így valószínű, hogy az újabb trónörökös hamarosan világra jön. Már az egész világ nagyon várja őt.

Forrás: AFP/Leon Neal

Úgy tudni, a helyszínen való parkolásra például egészen a hónap végéig korlátozás van érvényben, a kórház előtti utcát pedig "speciális eseményt" hirdető táblával zárták le.

Kisfia vagy kislánya születik Katalin hercegnőnek?

Rózsaszín témájú babaváró buli? Pink kabátban történt búcsúzás? Na, és az a bizonyos babakék választás mire enged következtetni? A Life.hu korábban ITT foglalta össze Katalin második gyermeke nemére vonatkozó találgatásokat.

Katalin hercegné immár második alkalommal lesz páciense a Lindo Wing magánklinikának, hiszen első gyermekét, az immár másfél éves György herceget is itt hozta világra 2013-ban. A US Weekly információi szerint, bár a kórházi szobák ára azóta nőtt (a lap szerint most körülbelül 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egy éjszakára), a klinika a brit királyi család részére 10% kedvezményt biztosított.

Könnyen megromolhat a hercegi család boldogsága - Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvérféltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150415-katalin-hercegno-barmelyik-pillanatban-szulhet-ezert-megkezdodtek-az-elokeszuletek-a-masodik-gyermek.htmlMegkezdődtek az előkészületek a kis trónörökös fogadására: a második gyermekét váró Katalin hercegnő a hivatalos források szerint a mai napra, vagyis április 15-ére van kiírva.Család--Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.htmlA vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?Család--Megkezdődtek a fájások?! - Hatalmas felhajtás mellett születik meg Katalin hercegné babájahttp://www.life.hu/csalad/20150418-hatalmas-felhajtas-mellett-szuletik-meg-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-babaja.htmlA királyi család rajongói már gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt: Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke a napokban jön világra. CsaládNorthfotoLégpuskás támadás: meghalt Katalin, Vilmos túléltehttp://www.life.hu/news/20150409-katalin-es-vilmos-nevu-vadlibakra-lottek-ra-katalin-meghalt-vilmos-tulelte-a-tamadast.htmlRálőttek Katalinra és Vilmosra, a brit hercegi párról elnevezett vadlibákra. A pár egyik tagja életét vesztette a kanadai Pictonban. NewsOrigoKezdődhet a visszaszámlálás: Április 25-én érkezhet Katalin hercegnő babájahttp://www.life.hu/csalad/20150331-katalin-hercegno-aprilis-25-en-szulhet.htmlA jelenlegi állás szerint György herceg 21 hónappal fiatalabb kistesója április 25-én érkezik a királyi családba. Bika jegyű lesz a fiatalabbik royal baby?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.