Mario Testinónak mindent lehet. Neki a legszebb és legnagyobb sztárok még azt is hagyják, hogy törülközőben fotózgassa őket a mester. Az ötlet nagyon bejött, 2 év alatt szinte mindenki megfordult már Testino Towel Series című sorozatában. 

Egy dolog, hogy ő készítette Katalin és Vilmos egyik legédesebb szerelmes fotóját, de a világsztárok is rajonganak Mario Testinoért. A zseniális fotós kamerája előtt az utóbbi 2 évben számtalan híresség megfordult, méghozzá úgy, hogy mindössze egy szál fehér törülközőt viseltek. De honnan jött az ötlet?

/1504/Szt_r2015421121745

Testino 2013-ban Kate Mosst fotózta egy kampányhoz. A modell épp kjiött a zuhany alól, amikor Testino megkérte, hogy készíthessen néhány "kulisszák mögötti" fotót, hogy feltehesse az Instagramra. ,,Csak egy köntös volt rajta, és törülköző a fején, én pedig lefozótam, és feltettem a netre." Innentől kezdve ahány híres modellt fotózott, mindig készült törülközős kép az Instagramra, és most már olyan nevek is szerepelnek a sorozatban, mint Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Kate Upton és Joan Smalls. A legújabb "törülközős lány" Selena Gomez, mi pedig összeszedtünk néhányat az eddigi kedvencek közül.