Kállai-Kiss Zsófia X-Faktor tökéletes léböjtkúra drasztikus test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállai-Kiss Zsófia, az X-Faktor legutóbbi szériájának szereplője brutális diétát tart: tizedik napja nem eszik semmit.

Zsófi, az egykori X-Faktoros úgy látszik, nincs megelégedve a testével. Az énekesnő, aki nemrég rövid frizurát vágatott magának, a közösségi oldalán tette közzé a hírt: tizedik napja léböjtkúrán van. Szerintünk Zsófinak tökéletes alakja van, és reméljük nem nagyon húzza már tovább ezt a drasztikus diétát!

Ma, a léböjtkúrám 10.napjára küldöm magamnak szeretettel és üzenem, hogy nagyon szeretem magam és büszke vagyok rám.❤️

Posted by Zsófi Kállai-Kiss on 2015. április 22.

A poszt mellé az énekesnő egy videót is mellékelt, amiből az is kiderül, hogy a léböjtkúra alatt egy négyemberes, kolbászban és sonkában gazdag hamburgerre csorgatja a nyálát.

Bíró Ica teljesen eladósodott http://www.life.hu/bulvar/20150422-biro-ica-fitneszlady-teljesen-eladosodott.html Bíró Ica nem tud kimászni a gödörből. Hiába minden próbálkozása, a svájci frank alapú hitel terhe túl súlyos. TV + Bulvár -- Szinetár Dóra miatt mondta le legújabb szerepét Bereczki Zoltán? http://www.life.hu/bulvar/20150422-bereczki-zoltan-szinetar-dora-miatt-mondta-le-legujabb-szerepet.html Bereczki Zoltán játszotta volna az új szuperprodukció, a Shrek egyik karakterét, miután azonban Szinetár Dóra is szerepet kapott a musicalben, Bereczki visszamondta a szereplést. Vajon miért nem hajlandó feleségével egy színpadon állni? TV + Bulvár -- Íme a lábával ügyeskedő Charlie Chaplin-imitátor! Nézd meg a videót! http://www.life.hu/bulvar/20150420-labaval-ugyeskedo-charlie-chaplin-lett-az-alban-a-got-talent-elso-gyoztese.html Szinte hihetetlen, mit művel a lábával ez a Charlie Chaplin-imitátor! Az albán Got Talent győztese elvarázsolta a közönséget. TV + Bulvár AFP Stand-upos fúrja ki Istenes Bencét? http://www.life.hu/bulvar/20150420-istenes-bence-helyett-dombovari-istvan-lehet-a-hungarys-got-talent-musorvezetoje.html Szinte már biztosak voltunk benne, hogy a Magyarországon hamarosan induló tehetségkutató, a Hungary's Got Talent műsorvezetője Sebestyén Balázs és Istenes Bence lesznek. Most azonban újabb hír röppent fel, ami szerint ez még korántsem biztos. A csatorna, úgy tűnik, Dombóvári István humoristát is az esélyesek között látja. TV + Bulvár RTLKLUB Ennél már nincs lejjebb! Ideje lenne leállni, Miley! http://www.life.hu/bulvar/20150417-miley-cyrus-botranyos-fotokat-posztol-instagram-oldalan.html Miley Cyrus „művészetére", mellyel az Instagram oldalán sokkolja rendszeresen a követőit, már nem is találunk szavakat. Annyira elborult, annyira abnormális, hogy csak azt tudjuk tanácsolni az énekesnőnek: ideje lenne egy kicsit visszavenni a botrányhősködésből! TV + Bulvár -- Így kényezteti a családját Som-Balogh Edina http://www.life.hu/bulvar/20150422-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-foz-es-megmutatta-kisfiat-videon.html Life.hu riportere, Németh Máté egy különleges versenyen vett részt, ahol Som-Balogh Edina és Michelisz Norbert mérte össze a főzőtudományát. Nézd meg a videót! TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.