Sok várakozás és találgatás után derült ki Blake Lively és Ryan Reynolds első gyerekének a neve. A színésznő ezúttal azt is elárulta, miért pont ezt a nevet választották.

Blake Lively és Ryan Reynolds babája januárban született meg, és azóta is nagyon óvják a nyilvánosságtól. Még a neve is jóval a szülés után derült ki. Ryan Reynolds egyébként sokat viccelődött a névadáson, ami érthető, hiszen a sztárok manapság elborult neveket képesek adni a gyerkeiknek.

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

A pár éppen ezért egyszerű nevet akart adni a kislánynak. Végül a Jamesre esett a választásuk, ami valóban teljesen hétköznapi név – csakhogy alapvetően fiúknak szokták adni. A színésznőnek egyébként pont ezért tetszett meg.

A szülés után is bombázó Blake Lively különben az Adaline varázslatos élete című filmjét promózza mostanában, amelyet éppen ma mutatnak be Magyarországon!

Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságról

A színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta. Gyönyörű gondolatokat osztott meg egy interjúban az anyaságról. Itt olvashatod el a cikket!