Lélegzetelállítóan néz ki Erős Antónia

Forrás: RTLKLUB -
híradós Erős Antónia mozgás edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napról napra egyre izmosabb az RTL Klub híradósa.

Erős Antónia, mint mondja, nem diétázik, mindössze annyit, amennyit a cukorbetegsége miatt feltétlen muszáj, és nem fogyaszt sem fehérjéket, sem porcerősítőket. Mégis olyan szép izmai vannak a híradósnak, hogy az edzője is elismeri: akár egy fitneszversenyen is elindulhatna.

Forrás: Nándori cukrászda, Life.hu

"Harmincéves koromtól kezdtem rendszeresen mozogni, de amikor kiderült az ikerterhesség, úgy döntöttem, inkább otthon tornázgatok, sétálok, épp csak annyit, amennyi jól esik. Így is mindössze 9,5 kilót híztam, ami el is tűnt a szülés után, sőt soványabb lettem, mint előtte. Öt évet hagytam ki, mert kezdetben eszembe sem jutott, hogy edzőterembe kellene szaladgálnom Szonja és Matyi mellett, ráadásul két és fél évig szoptattam, egyszóval sokkal többet ért minden perc velük, mint bármi más. Nem is értem azokat, akiknek az első dolga szülés után azzal foglalkozni, hogy hogyan lendüljenek "csúcsformába". Körülbelül egy éve mentem újra fitneszterembe, mert azóta járnak rendszeresen óvodába a gyerekek, így már jobban tudom tervezni a napjaimat, de soha nem hívnám a bébiszittert, hogy elmehessek sportolni. Szonja és Matyi a legfontosabb az életemben. Ha munkáról van szó, akkor pedig a Híradó és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány" – mondta Antónia a Borscímű napilapnak.

10 ütős dal, ami biztosan felpörget edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150407-10-utos-zene-amire-jo-edzeni.htmlFalod a kilométereket, izzadsz a konditeremben, vadul tekered a spinning biciklit, és közben a kedvenc slágered szól - mi imádjuk ezt az érzést! Íme 10 olyan dal, ami garantáltan felpörget majd edzés közben, sőt, leállni is nehezedre esik majd. Ez Zsír!--3 színvonalas bringaút itthon, ahol magával ragadhat a tekerés élménye!http://www.life.hu/ez-zsir/20150420-bicikliutak-itthon-szinvonalas-helyek-tekereshez.htmlKényelmes, szórakoztató, és jót tesz testednek-lelkednek. Nem csoda, hogy a kerékpározás itthon is egyre népszerűbb közlekedési forma, és jó hír a bringarajongóknak, hogy nemcsak új utak épülnek szerte az országban, hanem a jelenleg meglévő kerékpárút-hálózatokat is folyamatosan fejlesztik és bővítik. Ébreszd fel kétkerekűdet a téli álmából, mutatunk 3 remek útvonalat!Ez Zsír!--Két pofára tömte magát Katie Holmeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150421-katie-holmes-szineszno-tom-cruise-exfelesege-ket-pofara-tomte-magat-egy-muffintorony-elott.htmlÚgy látszik, nem minden hollywodi sztár foglakozik folyton a diétával: amit Tom Cruise exe nemrég művelt, az már több a soknál.Ez Zsír!--Kockahasat villantott a szülés után négy nappal a fehérneműmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150421-sarah-stage-fehernemumodell-kockahasat-villantott-negy-nappal-a-szules-utan.htmlSarah Stage 8 hónapos terheshasa is sokkoló volt, ezúttal pedig a szülés után négy nappal megvillantott kockahasa keltett feltűnést az Instagramon.Ez Zsír!--Selena Gomez szexis, pink fürdőruciban merül el a habokbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150419-selena-gomez-szexis-furdoruciban-merul-el-a-habokban.htmlA fiatal énekesnő, aki pár nappal ezelőtt is egy fekete, kivágott fürdőruhában csábította el a világot, most elővette a másik szett bikinijét is.Ez Zsír!--A gyakorlat, ami maximálisan ellazít: Kedvencünk a boldog baba póz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-jogaiskola-a-jogaklikkel-boldog-baba-poz.htmlOnline jógaiskolánk "Kedvenc jógapózom" sorozatában ezen a héten az ananda balasana, vagyis boldog baba pózról olvashatsz, amely az egyik legtökéletesebb deréklazító testhelyzet - tégy egy próbát!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.