Paul Walker lánya megható fotót posztolt

fotó Paul Walker megható baleset Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balesetben elhunyt színész elvesztését talán a lányának a legnehezebb feldolgozni. Ezúttal egy gyönyörű fotót posztolt kiskorából, amelyen ketten vannak apukájával.

Most mutatták be a Halálos Iramban urolsó részét, amelynek forgatási ideje alatt Paul Walker életét vesztette. A film premierje újra feltépte a sebeket: a család és a rajongók sem tudják elfogadni a színész halálát. A film stábja egyébként gyönyörű videóval búcsúzott a sztártól, ráadásul Vin Diesel, aki szoros barátságban volt a színésszel, még a kislányát is utána nevezte el.

Paul Walker lánya, a 16 éves Meadow ezzel a képpel emlékezett apukájára.

Forrás: Instagram/ Meadow Walker

Ilyen volt Victoria Beckham tökéletes szülinapjahttp://www.life.hu/csalad/20150420-victoria-beckham-szuletesnapjat-unnepelte-a-beckham-csalad.htmlVictoria Beckham április 17-én ünnepelte 41. születésnapját. Az egykori Spice Girl Instagram oldalán dokumentálta élete legjobb szülinapját.Család--Végre megmutatták! Íme, az első fotó Justin Timberlake és Jessica Biel babájárólhttp://www.life.hu/csalad/20150420-justin-timberlake-es-jessica-biel-megmutatta-kisbabajat.htmlJustin Timberlake végre megmutatta Jessica Biellel közös kisbabáját. A kis Silas Randall Timberlake kosármeccsen járt a hétvégén, ott fotózták le a szülei, és posztolták is a képet az Instagramra. A legújabb sztárpár-baba nagyon édes!Család--Újra együtt! Bruce Willis Demi Moorral és lányaival fényképezkedetthttp://www.life.hu/csalad/20150414-bruce-willis-demi-moore-es-harom-lanyuk-egyutt-fotozkodtak.htmlEzer éve nem láttuk így Bruce Willist és családját. Most azonban mind összegyűltek, és meg is örökítették ezt a különleges és ritka pillanatot.Család--Beyoncé új "apukát" kapott - bővült az énekesnő családjahttp://www.life.hu/csalad/20150414-tina-knowles-beyonce-anyukaja-hozzament-a-szinesz-richard-lawsonhoz.htmlBeyoncé 61 éves anyukája, Tina Knowles vasárnap este hozzáment a 68 éves színészhez, Richard Lawsonhoz. A bulit egy luxusjachton tartották.Család--Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20150414-blake-lively-szineszno-az-allure-magazinnak-nyilatkozott-az-anyasagrol.htmlA 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, ebből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta.Család--Tom Cruise több mint egy éve nem látta a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150408-tom-cruise-tobb-mint-egy-eve-nem-latta-katie-holmesszal-kozos-gyereket-surit.htmlTom Cruise nem igazán törekszik arra, hogy jó apuka legyen. Már több mint egy éve nem látogatta meg lányát, a nyolcéves Surit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.