Egyszer s mindenkorra véget vetett a találgatásoknak a gyönyörű hollywoodi színésznő, aki megelégelte a róla keringő pletykákat. 

Ahogy arról néhány napja a Life.hu is beszámolt, a világ legszebb nőjének megválasztottSandra Bullock újabb baba örökbefogadásán gondolkodik. Most azonban kiderült, a hír csupán kacsa volt.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

 

Sandra egy interjúban tisztázta a helyzetet, elárulta, ezek csupán híresztelések. „Annak ellenére, hogy mindig azt mondtam, szeretném, ha gyerekektől hemzsegne a házam, jelenleg csak olyan picúrok szaladgálnak az otthonomban, akiket a szüleik szeretnének visszakapni a vendégeskedés végén” – zárta rövidre a találgatásokat a hollywoodi színésznő.

Kik fogadtak még örökbe?
A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is akad, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez.

Azt pedig még viccesen hozzátette, hogy ha valaki más híreszteléseket hallott, akkor azokat mindenképp ossza meg vele is, hiszen ha a kis Louisnak testvére érkezik, arról nem ártana neki is tudnia, hogy felkészülhessen rá.