Még jobban kivirágzik Rékasi Károly és Pikali Gerda otthona

virág otthon Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Pikali Gerda nagyon belejöttek közös otthonuk csinosítgatásába, nemrég ugyanis még több virággal dobták fel a szerelmi fészket. 

"Na, még egy kicsit! Csak úgy, az íze kedvéért..." - írja Rékasi Károly Facebook oldalán a fotó alatt, amelyen megmutatta, rengeteg virággal teszik tavasziassá otthonukat párjával, Pikali Gerdával.

Nemrég hatalmas virágözönnel várta a tavaszt a sztárpár, ami szerencsére meg is érkezett. Ennyi gyönyörű növénnyel körülvéve biztos, hogy mindig vidám a hangulat az otthonukban.

Íme, az újabb adag Rékasiék virágbeszerző körútjáról!

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

Nem is sejtenéd, mire jó a kávézacchttp://www.life.hu/otthon/20150420-erre-jo-a-kavezacc.htmlValószínűleg te is mindig kidobod a kávézaccot, miután megfőzted a reggeli feketét. Pedig nem kellene! Cikkünkből megtudhatod, mennyi mindenre lehet használni a kávézaccot akár a napi szépségrutinod részeként, akár takarításhoz. Sőt, még a bolhairtót is megspórolhatod. OtthonThinkstockKényelem és dizájn a kertben – pénztárcabarát és burzsuj ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20150410-kenyelmes-es-dizajnos-penztarcabarat-es-draga-kerti-butorok.htmlEgy ízlésesen berendezett kert egyik központi eleme a terasz. Itt sziesztázol a nyári forróságban, és vendégeidet is itt fogadod, kiemelkedő fontosságú hát, hogy kerti bútoraid hangulatosak és kényelmesek is legyenek. Alábbi válogatásunkkal megpróbáltunk mindkét lényeges szempontnak eleget tenni. Sőt, azokra is gondoltunk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kerti bútoraikra több százezer forintot költsenek!OtthonThinkstockElképesztő gyerekszobaötletek - ide még te is szívesen beköltöznél!http://www.life.hu/otthon/20150427-tematikus-gyerekszoba-lakberendezes-inspiraciok.htmlA te gyerkőcöd kiért rajong? Isteníti a kedvenc focistáját? Esetleg Superman a példaképe? A gyerekek képesek egy mesefilmért, egy szuperhősért vagy akár egy videojáték-szereplőért is őrülten lelkesedni, telitalálat lehet hát számukra egy tematikus gyerekszoba kialakítása. Mutatjuk ötleteinket!OtthonOrigoÍgy hozz létre vegyszermentes kiskertet a balkonodon!http://www.life.hu/otthon/20150410-tippek-trukkok-a-vegyszermentes-balkon-kerteszethez.htmlMinimális energiabefektetés és zöldellő balkon! Vegyszermentes kertészkedés a nagyvárosban: mutatjuk, hogy csináld!Otthon--Kertészkedj függőlegesen – így zöldítsd be házfaladat!http://www.life.hu/otthon/20150424-nem-csak-szep-de-hasznos-is-ha-novenyekkel-van-a-hazfal-befuttatva.htmlA házfal befuttatásával kapcsolatban rengeteg a tévhit: sokan gondolják azt, hogy a növényektől vizesedni fog a fal, vagy hogy tönkreteszik a vakolatot. Ez nem igaz! Kövesd tippjeinket, és kertészkedj te is a házad falán!Otthon--Házi praktikák – így lesz vécéd illatos és csillogó!http://www.life.hu/otthon/20150421-filleres-hazi-praktikakkal-az-illatos-es-tiszta-veceert.htmlA szükséges rossz. A vécé takarítása valószínűleg neked sem a legkedveltebb elfoglaltságosod. De bármennyire is húzod a szád, valakinek bizony ezt is muszáj megcsinálni. Mi most olyan házi praktikákat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek azon kívül, hogy hatékonyan felveszik a harcot a vécécsészében megbújó baktériumokkal, még a pénztárcádat is kímélik.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.