Kárász Róbert Sarka Kata TV2 Fitbalance bronzérem fogyás Mokka hízás verseny Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert a Mokka adásában elmondta, egyetért Hajdú Péterrel, aki szerint feleségére még ráférne 5 pluszkiló.  

Ahogy a Life.hu is megírta , Sarka Kata bronzérmes lett a hétvégén rendezett fitnessversenyen. Kata tökéletes alakját mindenki csodálta, de a Mokka adásában Kárász Robi azért eleresztett egy megjegyzést, miszerint Katának híznia kellene.

"Gratulálunk! Abban viszont egyetértek a férjeddel, aki tegnap nyilatkozta, hogy öt kiló plusz kellene" - mondta a műsorvezető.

Kata álomhasának titka

A Life.hu cikkéből megtudhatod , hogy Kata a terhességei alatt 30 illetve 33 kilót hízott, mert sokszor nem tudott ellenállni a csábításnak. A szülések után kőkeményen meg kellett küzdenie a pluszsúllyal, mert nem olyan ütemben akartak lemenni a kilók, ahogy azt ő szerette volna. Ma azonban a 28 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezt pedig mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül érte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.