Durva infók derültek ki a Szex és New York sztárjainak családjáról

Forrás: AFP -
Sarah Jessica Parker Ben Affleck boszorkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Afflecket már sikerült kiakasztania a családfakutató műsornak azzal, hogy lerántotta a leplet ősei sötét titkáról. A műsor készítői másokat sem kímélnek. 

Sötét titok látott napvilágot az amerikai családfakutató műsornak köszönhetően a híres színész, Ben Affleck családjáról. A hollywoodi híresség teljesen kiakadt tőle. Most másokon a sor.

Egy amerikai családkutató műsor a hírességek származását göngyölíti fel, ezzel a rajongókat, és magukat a sztárokat is szórakoztatja. Azért Sarah Jessica Parker valószínűleg nem szórakozott olyan jól, mikor megtudta, hogy anyai ágon leszármazottja egy Esther Elwell nevű nőnek is, aki a salemi boszorkányperben merült fel gyanúsítottként – állítólag megátkozta, és ezzel megölte a szomszédját –, de végül nem került bíróság elé.

Forrás: AFP

Kim Catrall, a Szex és New York másik sztárja is érdekes infót kapott felmenőiről. A színésznő anyai nagyapja, George Baugh-val rejtélyes módon eltűnt 1938-ban, a felesége mellett három lányt hagyva maga után. Mint kiderült, a férfi csak 1974-ben halt meg Ausztráliában, ahová 1961-ben vándorolt ki – miután 1939-ben elvett egy nőt, pedig papíron még akkor is házasok voltak Cattrall nagyanyjával. Baugh-nak az új feleségétől négy további gyereke is született, tehát gyakorlatilag bigámista volt a nagypapa.

Az Origo számos más hírességről is elárulja, mit derítettek ki róla a családfakutatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.