Lady Gaga még soha nem volt ennyire slampos

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
esküvő slampos Malibu extrém Lady Gaga outfit Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő extrém stílusával robbant be a popzene világába – ezúttal azonban borzalmasan slamposan nézett ki.

Lady Gaga mindig nagyon odafigyel arra, hogy miben lép ki az utcára. Ezek a szettek legtöbbször sokkolóak, de mindig látszik rajtuk, hogy nagyon átgondolt outfitekről van szó.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Szerdán azonban egy világoskék maxi ruhát viselt az énekesnő Malibun, amelyhez flipflop papucsot választott, és szörnyen nézett ki. A celebnő vőlegényével, Taylor Kinney-vel ment strandolni, akivel már a júliusi esküvő részleteit tervezik. A képeken egyébként mintha egy kicsit pocakosnak tűnne a sztár. Csak nem úton van a Gaga-baba?

Mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga?

Vajon meddig merészkedik el napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon. Nézd meg őket!

Dukai Regina virágok között tündökölt http://www.life.hu/trend/20150430-dukai-regina-modell-viragcsokorban-tundokolt-egy-fotozas-alkalmaval.html A gyönyörű modellt egy különleges fotózás alkalmával tavaszkirálynővé változtatták. Trend -- Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőle http://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.html Semmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit! Trend -- Amal Clooney még soha nem volt ennyire vagány http://www.life.hu/trend/20150429-amal-clooney-nagyon-vagany-outfitben-mutatkozott.html Mióta George Clooney felesége lett, Amal Alamuddin igazi stílusikonná vált. Általában elegáns öltözetben láthatjuk, most azonban szuper dögös és laza outfitben mutatkozott. Trend -- Üdv neked, térdnadrág - a culottes 2015 hatalmas slágere http://www.life.hu/trend/20150427-divat-es-trend-2015-ben-divat-a-culottes-terdnadrag-igy-erdemes-felvenni.html Nem tartozik a klasszikus alapdarabok közé, ám ha színesíteni szeretnéd a tavaszi-nyári ruhatárad, szerezz be egy-két culottes-ot. A térd alá érő, bő nadrág ugyanis 2015 egyik slágerdarabja. De vigyázz, nem mindegy, hogyan viseled! Trend -- Orlando Bloom kalapban hódít http://www.life.hu/trend/20150429-orlando-bloom-szinesz-kalapban-setalgatott-new-yorkban.html A New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk. Trend -- Így monokinizik Iszak Eszti - Videó http://www.life.hu/trend/20150428-igy-monokinizik-iszak-eszti.html Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte Iszak Esztit fürdőruhát válogatni. Trend Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.