Hová tűnt a Való Világ egykori hajas babája? Teljesen megváltozott VV Fanni

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
frizura Villa haj Való Világ VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Búcsút intett göndör hajzuhatagának a Való Világ-villa egykori lakója.

Mindenki a Való Világ hajas babájaként ismerte meg VV Fannit, köszönhetően hatalmas, göndör fürtjeinek. Nos, a jelek szerint mindez már a múlté: a hajorgazmust is átélő fiatal lány a minap közösségi oldalán mutatta meg újdonsült egyenes tincseit egy szexi, a képzeletre keveset hagyó csipkés topban.

Alig lehet ráismerni!

VV Fanni feltöltette ajkait...http://www.life.hu/bulvar/20150326-vv-fanni-a-valo-vilag-7-szereploje-feltoltette-szajat.htmlA Való Világ tündérfalvija már régóta szerette volna megcsináltatni melleit és feltölteni ajkait. Most beteljesült az álma, és végre duzzadt ajkakkal csókolhatja Dennist. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMi lesz most? VV Fanni visszavonulhttp://www.life.hu/bulvar/20150420-vv-fanni-visszavonul-elege-van-a-celebsegbol.htmlElege lett VV Fanninak a celeblétből. Nem kér többet az újságírókból és a kamerákból a Való Világ 7 tündérfalvi játékosa. TV + Bulvár--"Duplán győztem" - Robin lett a Való Világ 7 nyertese, Anettet csókolta a finálénhttp://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-robin-lett-a-valo-vilag-7-gyoztese.htmlBár az adás elején még Dennis vezette a mezőnyt, az állás megfordult! A nők kedvence, Robin a nézők kedvence is lett. Ő vitte el a Való Világ 7 fődíját. TV + BulvárOrigoValó Világ: Megszakította a közösülést Dennis és Fannihttp://www.life.hu/bulvar/20150205-megszakitott-kozosules-a-valo-villaban-dennis-es-fanni-egy-popitakaro-miatt.htmlSzexuális aktus közben Dennis és Fanni vitába bonyolódott egy "popitakarónak" nevezett pléd miatt, így felfüggesztették a tevékenységet.TV + Bulvár--VV Fanni betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/intim/20150420-vv-fanni-a-valovilag7-szereploje-betegesen-feltekeny-parjara-dennisre.htmlA ValóVilág 7 szerelmespárja hamarosan összeköltözik. Dennis ettől reméli, hogy csillapodik Fanniban a féltékenység.Intim--18 éves koráig őrizgette a szüzességét VV Fannihttp://www.life.hu/bulvar/20150317-18-eves-koraig-orizgette-a-szuzesseget-vv-fanni.htmlMár nagykorú volt, amikor ágyba bújt barátjával a ValóVilág7 legviccesebb játékosa. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.