Anyák napi sztárdömping: Ők a legszebb anya-lánya párosok

anyák napja Kate Hudson Goldie Hawn család anya Rumer Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden lány számára igazi sztár az anyukája. Ennek apropóján összeszedtük a leghíresebb anya-lánya párosokat, akiknek szépségét az egész világ csodálja. 

A Kate Hudson és Goldie Hawn anya-lánya pároson látszik, hogy nem esett messze az alma a fájától, mindketten gyönyörűek, ahogyan Demi Moore és lánya, Rumer Willis is. Galériánkban bemutatunk néhány szépséges nőt, akinek édesanyja is világsztár.

Itt elolvashatod, szerkesztőségünk hogyan köszönti a csodálatos anyukákat!

/1505/A_leg20155412954Tündéri fotó! György herceg is meglátogatta a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-gyorgy-herceg-bement-a-kis-hercegnohoz-a-korhazba.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő ma délelőtt egy egészséges kislánynak adott életet. György herceg pedig már meg is látogatta testvérkéjét. Család--Bármikor jöhet a baba Vajna Timiéknél!http://www.life.hu/csalad/20150502-vajna-timea-andy-vajnaval-kozos-gyermekvallalas-kapcsan-nyilatkozott-hamarosan-jon-a-baba.htmlA gyermekvállalással kapcsolatos terveiről mesélt az ismert producer felesége.Család--Gwyneth Paltrow lányával igazán nem könnyűhttp://www.life.hu/csalad/20150502-gwyneth-paltrownak-hollywoodi-szineszno-lanya-kolcsonveszi-a-ruhait.htmlAzt mondják, az alma nem esik messze a fájától, ezt pedig a már hivatalosan is elvált anyukának, Gwyneth Paltrownak is meg kellett tapasztalnia.CsaládAFPLiptai Claudia az anyaságról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20150502-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-nyilatkozott-milyen-edesanya-valojaban.htmlA mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában.CsaládOrigoRost Andrea: „Ha nincs édesanyám, nem szültem volna gyereket"http://www.life.hu/csalad/20150502-rost-andrea-operaenekes-bevallotta-ha-nincs-edesanyja-nem-szult-volna-gyereket.htmlMegdöbbentő vallomással állt elő a világhírű operaénekesnő, aki kiválasztottnak tartja magát, de nem az anyaságra, hanem a hivatására.CsaládMi így köszöntjük az édesanyákat - a Life.hu szerkesztőinek legkedvesebb történeteihttp://www.life.hu/csalad/20150501-anyak-napja-mi-igy-koszontjuk-az-edesanyakat-a-life-hu-szerkesztoinek-legkedvesebb-tortenetei.htmlAnyák napja alkalmából most mi, a Life.hu szerkesztői is megosztunk néhány gondolatot, emlékezetes történetet Veletek. Miközben ezeket a sorokat írtuk, kicsit nosztalgiáztunk, képeket gyűjtögettünk, sírtunk és nevettünk, a végeredményt most láthatjátok - olvassátok szeretettel a sorainkat Anyák napján!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.