A mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában.

Állandó reflektorfény, sikerek, nehézségek, kudarcok. Gyakorlatilag az orrunk előtt zajlik Liptai Claudia nem mindennapi élete, ami leginkább egy hullámvasúthoz hasonlít. Hatalmas mélységek, és óriási magaslatokat váltakoznak, melyeknek mind szemtanúi vagyunk. 

Forrás: Tv2

A szép műsorvezető már ritkán nyilatkozik a magánéletéről, ám a napokban videós interjút adott a Blikknek. Claudia láthatóan elemében volt, ennek ellenére érettebben, higgadtabban nyilatkozott, mint valaha. Elárulta, még sosem volt ennyire tudatos. Arra bíztatott mindenkit, hogy negyven felett is higgyen magában, hogy merjen bátran új életet kezdeni, bármibe belevágni.

Arra a kérdésre, hogy jó anyának tartja-e magát, határozott igennel válaszolt. Azt is elmondta, hogy miért gondolja így, és miként vélekedik az anyaságról:
"Ami nagyon fontos, hogy mennyire bízik a gyereked benned. Nagyon bízik bennem a kislányom, nagyon hisz nekem, hisz bennem, és soha nem is verném át. És soha nem fogok olyat tenni, ami miatt csalódnia kellene bennem bármikor is" - mondta lenyűgöző határozottsággal Claudia, aki láthatóan nem improvizált, hanem sokat foglalkozott azzal, hogy mitől is lehetünk jó szülei a gyermeküknek.

Ne feledjétek: holnap május első vasárnapja, azaz anyák napja van!