Vajon a te gyereked hazamenne egy idegennel? Megdöbbentő videó!

Forrás: Thinkstock -
kísérlet gyerekek pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal férfi anyukákat kérdezett meg arról, vajon az ő gyerekük néhány kedves szó után hazamenne-e egy teljesen idegen férfival a játszótérről. Természetesen minden anyuka nemmel válaszolt, és biztosak voltak benne, hogy csemetéjük képtelen lenne ilyesmire. A felmérés valódi eredménye azonban megdöbbentő volt.

5-6 éves gyerekekhez ment oda a játszótéren egy fiatal férfi egy kiskutyával. Engedélyt kért az anyukáktól, hogy tesztelhesse, vajon elmennének-e a gyerekek egy vadidegennel a játszótérről.

Forrás: Thinkstock

Rövid mondatváltás után megkérdezte a gyerekeket, van-e kedvük megnézni a többi kutyáját. Ami ez után jön, az megdöbbentő: minden gyerek gond nélkül kézenfogva elsétál egy bizalomgerjesztő, kedves ismeretlennel. Ezek szerint nem lehet elégszer hangsúlyozni a gyerekeknek, hogy soha ne barátkozzanak idegen felnőttekkel.

Íme, a meghökkentő videó:

Így hálózzák be áldozataikat a pedofilok

Különböző trükkökkel próbálnak közel férkőzni a gyerekekhez a pedofilok. Az erről készült cikkünket itt elolvashatod. Védd meg a gyerekeidet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.