Na ne, ő tényleg Kevin Bacon? Felismerhetetlen lett a színész

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Egyesült Királyság szelfi Kevin Bacon puffadás hízás arc Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felpuffadt arccal jelentkezett be az Egyesült Királyságból a sztár. Vajon mi történhetett vele?

Mintha jó pár kilót felszedett volna az utóbbi időben Kevin Bacon. Leaglábbis erről árulkodik legutóbbi szelfije, amelyet Instagramján tett közzé.

Forrás: Instagram/Kevin Bacon
Forrás: AFP/Jason Merritt

Vajon mi történhetett?

Mi történhetett Kevin Bacon arcával?

Hevesi Kriszta elárulta, rosszul teszik a kis péniszű férfiak, ha meghíznak http://www.life.hu/intim/20150403-hevesi-kriszta-az-eden-ejjel-musorban-penisznovelo-tippeket-adott.html Berki és Pamela szerint Éden-Loki nem nagyon van megáldva pénisz-ügyileg, ezért Hevesi Kriszta pénisznövesztő tippeket adott. Intim Origo Ez ám a változás! Felismerhetetlen lett Keleti Györgyi http://www.life.hu/trend/20150416-keleti-gyorgyi-barna-haju-kepet-osztott-meg-magarol-kozossegi-oldalan.html Az egykori modell közösségi oldalán pózol a kamerának barna hajjal. Vajon egy régi képpel nosztalgiázik, vagy esetleg visszatérne egykori hajszínéhez? Trend -- Felelős szülők? Látványosságként mutogatták súlyosan elhízott gyermeküket http://www.life.hu/csalad/20150415-1935-ben-keszult-video-egy-sulyosan-elhizott-harom-eves-kisfiurol.html Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet egyik legutóbbi felmérése szerint a magyar felnőtt lakosság kétharmada, azaz nagyjából 6,7 millió ember túlsúlyos, 1,8 millióan pedig elhízottnak számítanak. Megdöbbentő számok! De nem sokkal jobb a helyzet a gyerekek körében sem, egy európai kutatás adatai alapján ugyanis minden hatodik magyar gyermek túlsúlyosnak, illetve elhízottnak bizonyul. Család Origo Felismerhetetlenné vált Kylie Minouge http://www.life.hu/trend/20150411-felismerhetetlenne-valt-kylie-minouge-egy-fotozas-kedveert-valtozott-at.html Kylie Minogue a minap az Instagram oldalán osztott meg egy fotót azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehet ez a nő. Trend Origo Mi történt Katalin hercegnővel? Felismerhetetlen lett egy magazin címlapján http://www.life.hu/trend/20150126-katalin-hercegno-felismerhetetlen-a-woman-s-day-magazin-cimlapjan.html Rá sem ismerni Katalin hercegnőre a Woman's Day ausztrál női magazin borítóján. Mi történt vele? Trend -- Négy tányér spagetti? Egy guriga sajt? Mindez éjszaka? - Ritka betegségtől hízott meg az egyetemista lány http://www.life.hu/drlife/20150214-kate-archibald-egyetemista-alvajaro-es-ejszaka-eszik-ezert-hizott-meg.html A huszonéves diáklány, Kate Archibald a tanulmányaival járó stresszre fogta tetemes súlygyarapodását, de kiderült, egészen más áll a pluszkilók hátterében. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.