Elég szépnek érzed magad? Mától jelentkezhetsz Miss Balatonnak!

Forrás:Redlemon -
Epres Panni Miss Balaton Iszak Eszter Király Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 15-én Balatonfüreden korona kerülhet a fejedre, ha a 18 évet már betöltötted, de nem múltál még el 28. Ismét lehet jelentkezni a Balaton legszebb lányának!

A jelentkezőket a felkészülésben úgy mint tavaly, Horváth Éva, Epres Panni és Iszak Eszti segíti, majd egy szakmai zsűri fogja kiválasztani a legszebbeket. Nem csak azért érdemes jelentkezni, mert a résztvevők egy életre szóló élménnyel gazdagodnak, hanem mert hihetetlen nyeremények várnak a legszebb lányokra.

Forrás: tomi/Tomi

A jelentkezés lezárása után több fordulós casting során választják ki azt a 16 lányt, akik a verseny előtt egy felkészítő táborban tanulják ki a szakma fortélyait.

A tavalyi győztes, Király Lili csak bíztatgatni tudja a lányokat, hogy vágjanak bele.

Forrás: Missbalaton.hu

"A versenyzőknek azt tanácsolom, hogy sokat mosolyogjanak és higgyenek önmagukban. Én nagyon boldog vagyok, hogy elindultam a versenyen, rengeteg lehetőséghez jutottam„ – mondta a Miss Balaton 2014.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.