Chris Hemsworth kislány szeretet Elsa Pataky szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legjobb pasijának (itt fejtettük ki, hogy miért) májusban három éves lett a kislánya. Chris Hemsworth magyar felmenőkkel is rendelkező kedvese pedig gyönyörű üzenettel köszöntötte gyermeküket.

Elsa Pataky, aki legutóbb feszes popsit és totyogó ikerbabákat villantott, most ismét közösségi oldalára poszolt. Fotója alatt pedig édes üzenettel köszöntötte a három esztendős Indiát:

Forrás: Instagram/elsapatakyconfidential

"Boldog születésnapot kislányom! Ha egyetlen dolgot tudnék adni neked az életben, az annak a képessége lenne, hogy láthasd magad az én szememmel. Csak azután jönnél rá, mennyire különleges is vagy a számomra."

Ezt írta a képe alá Elsa, aki korábban egy cuki családi fényképet is megosztott a rajongóival:

Chris Hemsworth csodálatos családja: Elsa, a kislányuk, India, és az ikrek, Sasha és Tristan. Forrás: Instagram/elsapatakyconfidential
Egymásra találtak az anyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150506-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-kulisszatitkai-hogyan-talaltak-egymasra-az-anyukak.htmlAmikor Hadas Krisztával elkezdtük forgatni a Jön a baba sorozat első évadját, eszünkbe sem jutott, hogy a mamák története nem ér véget akkor, amikor Kriszta a gyermekágyas időszakba is beleforgatva elbúcsúzik tőlük. Hát, be kell vallanunk, óriásit tévedtünk!Család--Hoppá! Gyermeket vár George Clooney dögös excsajahttp://www.life.hu/csalad/20150508-george-clooney-dogos-excsaja-elisabetta-canalis-gyermeket-var.htmlElisabetta Canalis, akivel a színész négy éve szakított, kislányt hord a szíve alatt.Család--Ki ez a tökéletes alakú kismama és ez a tündéri kislány?http://www.life.hu/csalad/20150508-alec-baldwin-es-csaladja-hilaria-baldwin-es-a-kislanyuk-carmen.htmlEgy bájos Instagram-fotó, csak éppen arcok nélkül. Ennek ellenére nem nehéz kitalálni, melyik híres színészcsalád van a képen.Család--Óvoda-összevonás mindenáron? - egy elszánt anyuka levele a Life.hu szerkesztőségénekhttp://www.life.hu/csalad/20150505-a-fovarosi-ovoda-osszevonasok-ellen-tiltakoznak-az-aggodo-szulok.html"Nem a változtatás ellen vagyunk, hanem az ellen, amit a mostani javaslat tartalmaz. Nem látjuk a hasznát, annál inkább a kockázatait" - Nóra, az eltökélt édesanya szerkesztőségünknek írt levelében több száz kétségbeesett szülő véleményét képviselte. A fővárosi óvoda-összevonások ellen tiltakozó anyukák és apukák minden eszközt megragadnak, hogy eltántorítsák az önkormányzatokat tervüktől. Egyelőre azonban nem sok sikerrel. Család--Gyereknevelés munka mellett? Íme, 5 hasznos tipp az időbeosztáshozhttp://www.life.hu/csalad/20150429-igy-neveld-a-gyerkocodet-munka-mellett-5-hasznos-tipp-az-idobeosztashoz.htmlLelkiismeret-furdalás – ez a leggyakoribb érzés, amit a dolgozó anyák megélnek minden áldott nap. Hiszen a munka és a ház körüli teendők mellett nehéz időt szakítani arra, hogy értékes és tartalmas időt töltsünk gyermekünkkel. A helyzet azonban nem menthetetlen, íme öt tipp, amely könnyebbé teheti a munka melletti gyereknevelést, mégpedig úgy, hogy segít a hatékony időbeosztásban.Család--Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"http://www.life.hu/csalad/20150508-bruce-jenner-soha-nem-felt-annyira-mint-amikor-oszinten-kellett-beszelnie-csaladjaval-nemi.htmlA Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.